Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΛΕΝΗ ΒΟΥΤΣΙΝΑ
ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΛΕΝΗ ΒΟΥΤΣΙΝΑ Εκτύπωση E-mail
12.01.11

Του Σάκη Σερέτη

Διεκδικώντας με πίστη και αυτοπεποίθηση την πραγματοποίηση των ονείρων της η Ελληνοαμερικανίδα δικηγόρος Ελένη Βουτσινά, κατέκτησε με το σπαθί της μια θέση στους κόλπους της Αμερικανικής δικαιοσύνης, αποτελώντας παράλληλα το ιδανικό παράδειγμα προς μίμηση για την νέα γενιά.

Η κ. Ελένη Βουτσινά έχοντας σημαντική προϋπηρεσία στον δικαστικό κλάδο της περιοχής του Nassau county και εξίσου μεγάλη προσφορά στα κοινά της ίδιας περιοχής, έθεσε υποψηφιότητα για την θέση του περιφερειακού δικαστή των περιοχών του Hempstead και Long Beach, το καλοκαίρι που πέρασε.
Η προεκλογική της εκστρατεία ήταν ένας διαρκής και εξαντλητικός πολλές φορές αγώνας, του οποίου τα αποτελέσματα όμως, απέφεραν την θετική ψήφο 104.000 ψηφοφόρων της ευρύτερης περιοχής του Nassau county και αποτέλεσαν το κλειδί που άνοιξε διάπλατα την πόρτα εισόδου της στο δικαστικό σώμα.
Η τελετή ορκωμοσίας και εγκαθίδρυσης, πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του ανώτατου δικαστηρίου της περιοχής του Nassau county, ενώ την παρουσίαση της κ. Ελένης Βουτσινά, ανέλαβε ο πρόσφατα εκλεγμένος οικονομικός ελεγκτής της πολιτείας της Νέας Υόρκης Tom Di Napoli, πλέκοντας με ύμνους το εγκώμιο της.
Η κ. Ελένη Βουτσινά έδωσε στην συνέχεια τον καθιερωμένο όρκο και δημοσίως ευχαρίστησε πρώτα από όλους τους γονείς της και τον σύζυγο της όπως επίσης και όλους αυτούς που συντέλεσαν στην επίτευξη του στόχου της, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην στήριξη που είχε από την Ελληνοαμερικανική κοινότητα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο οικονομικός ελεγκτής της κομητείας του Nassau Γεώργιος Μαραγκός, ο επίσκοπος Τρωάδας Σάββας , ο ιερατικώς προϊστάμενος της κοινότητας Αγίου Παύλου στο Hempstead Λουκάς Μελακρινός, ο ιερέας της κοινότητας Αγίας Τριάδας του Hicksville Γεώργιος Σταυρόπουλος, και οι Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες Ιωάννης Χελιώτης και Κώστας.Πηγής.

Για φωτογραφιες πατηστε εδω

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6101&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 12.01.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote