Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Πετραλιά: Το Louis Corkyra Beach λειτουργεί παρανόμως Εκτύπωση E-mail
12.04.07
 Το ξενοδοχείο Louis Corkyra Beach δεν έχει σήμα λειτουργίας και λειτουργεί παρανόμως υπογράμμισε η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Φάνη Πάλλη-Πετραλιά ερωτηθείσα για την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου στην Κέρκυρα την περίοδο των εορτών του Πάσχα
«Είμαι απόλυτη και κατηγορηματική ότι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο δεν έχει σήμα λειτουργίας. Του έχει αφαιρεθεί από τον Οκτώβριο και βάσει του νόμου 3498/2006 και γνωμοδότησης του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που είναι απόφαση εκτελεστή, το ξενοδοχείο δεν έχει σήμα λειτουργίας και λειτουργεί παρανόμως. Είμαι κατηγορηματική. Θα αναζητηθούν ευθύνες και θα αποδοθούν», τόνισε η κ.Πετραλιά.

Ερωτηθείσα χετικά με το ναυάγιο του
Sea Diamond στη Σαντορίνη και το ξενοδοχείο Louis Corkyra Beach, η υπουργός Τουρισμού επεσήμανε ότι «τέτοια γεγονότα όσο τραγικά και δυσάρεστα και αν είναι δεν πλήττουν την εικόνα της χώρας μας». «Μέχρι αυτή τη στιγμή», σημείωσε, «από τους tour operators δεν υπάρχουν ακυρώσεις. Πρέπει να σας πω ότι στο χρόνο που πέρασε πήγα τρεις φορές στην Αμερική στοχευμένα για την κρουαζιέρα. Μπορώ να σας δώσω στοιχεία από τους tours operators της Αμερικής».

«Ευθύνες θα αποδοθούν προς πάσα κατεύθυνση και δεν θα αφήσουμε κανένα τέτοιο γεγονός να πλήξει την εικόνα της χώρας. Οι ευθύνες θα αποδοθούν πάρα πολύ βαθιά και όπου και αν βρίσκονται», υπογραμμισε η υπουργός Τουρισμού.

 

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ



 


 


 


 

 

 

 

 
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=61&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 20.05.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote