Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow «ΑΔΑΕΙΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ '21»
«ΑΔΑΕΙΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ '21» Εκτύπωση E-mail
04.01.11

Ομιλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, Θ.Πάγκαλου, στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης τον περασμένο Μάιο, δείχνει ότι δηλώσεις όπως «Όταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη, θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή» ή «Μαζί τα φάγαμε», δεν είναι παρά κομπλιμέντα για τον ελληνικό λαό, μπροστά σε όσα έχει κατά νου ο κ. Πάγκαλος για τους Έλληνες.

Μέρη της διάλεξης του Θ. Παγκάλου δημοσιεύει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος.

Περί διεφθαρμένων και αδιάφθορων...

«Κανένας πολιτικός δεν είναι τόσο διεφθαρμένος, ώστε να βγαίνει στους δρόμους και να στρατολογεί ψηφοφόρους. Κάθεται στο γραφείο του και διεφθαρμένοι πολίτες πάνε και τον βρίσκουν...»
 
Οι ήρωες(;) του ’21...
«Οι Έλληνες που έκαναν την επανάσταση του ’21, ήταν ένα μάτσο αδαών χωριατών που μετά βίας μιλούσαν ελληνικά. Γι αυτό αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα σχίσμα από την οθωμανική αυτοκρατορία. Και μετά την Απελευθέρωση ψήφιζαν οποιονδήποτε θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους, λογική που διατηρείται μέχρι τις μέρες μας».
 
Οι διαδηλωτές-serial killer...
«Οι διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για τις πολιτικές της κυβέρνησης ταυτίζονται με όσους οργανώνουν δολοφονίες άλλων ανθρώπων» ενώ θεωρεί ότι «η μόνη πηγή νομιμοποίησης είναι οι εκλογές και όσοι διαμαρτύρονται δεν μπορούν να καθορίσουν τη νομιμότητα».
 
Η Ελλάδα, η σύγχρονη «Κοκκινοσκουφίτσα»...
«Η Ελλάδα είναι η Κοκκινοσκουφίτσα και ο κακός ο λύκος μπορεί να μεταμφιέζεται σε γιαγιά της Κοκκινοσκουφίτσας. Η Ελλάδα δεν εφάρμοζε τις σωστές αρχές, όπως η Κοκκινοσκουφίτσα δεν έπρεπε να κόψει δρόμο μέσα από το δάσος». Δήλωσε επίσης ότι «οι Έλληνες έχουν την ψευδαίσθηση πως είναι άμεσοι απόγονοι του Περικλή», ξεσηκώνοντας έντονες αντιδράσεις από τους ακροατές, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας για την Ανοικοδόμηση και την Ανάπτυξη Joao Cravinho.

ΠΟΛΙΤΗΣ

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6076&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >