Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Εκτύπωση E-mail
02.01.11

Της Χαρας Σαριδακη

Στο θολό τοπίο της οικονομικής κρίσης που βιώνουν χιλιάδες Ομογενείς στην ευρύτερη περιφέρεια της Νέας Υόρκης, το δείπνο αγάπης που διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων, αποτέλεσε μια ευχάριστη εορταστική παρένθεση, για όλους όσους παραβρέθηκαν στο Σταθάκειο πολιτιστικό κέντρο το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου.

 

Η εκδήλωση αυτή έχει καθιερωθεί εδώ και λίγα χρόνια και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της πολιτιστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, έχοντας σαν βασικούς χορηγούς τους επιχειρηματίες Πέτρο και Γιούλη Πανταζή και τους αδελφούς Παναγιώτη και Γεώργιο Κατσίχτη.
Την φιλοξενία των προσκεκλημένων ανέλαβε η ομάδα εθελοντών της πολιτιστικής επιτροπής, έχοντας πρωτεργάτη τον ακούραστο πρόεδρο της κ.Αθανάσιο Αρώνη, ο οποίος μαζί με τις κυρίες Αυγερινή Κατέχη, Φρίντα Τσεκερίδη, Μπέσυ Καλύβα και Νομική Θεοδοσίου, εξυπηρέτησαν με μοναδικό τρόπο όλους τους προσκεκλημένους, πιστοποιώντας για άλλη μια φορά το νόημα της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.
Εξαιρετικά φαγητά, Ελληνικό κρασάκι και υπέροχα γλυκά, προσφέρθηκαν δωρεάν σε όλους τους παρευρισκομένους που κυριολεκτικά κατέκλυσαν την εορταστικά διαμορφωμένη αίθουσα, ενώ τα παιχνίδια και οι χαρούμενες παιδικές φωνές, συμπλήρωσαν μοναδικά την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.
Ο ταχυδακτυλουργός Καμάρ, κέντρισε για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον των παιδιών, ενώ η ακροβατική ομάδα του Τόνυ Λουπάκη, απέσπασε δικαίως το χειροκρότημα όλων με τα επιτεύγματα της.
Στον ρόλο του Αι-Βασίλη ο κ. Χρυσόστομος Σκουφάρας, ο οποίος μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά, που τον περίμεναν υπομονετικά σχηματίζοντας ένα μεγάλο κύκλο γύρω του.
Εντυπωσιακή επίσης, ήταν η εμφάνιση της χορευτικής ομάδας του Λαογραφικού ομίλου Αμερικής, η οποία σηματοδότησε και το τέλος αυτής της όμορφης χριστουγεννιάτικης γιορτής.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης Ηλίας Τσεκερίδης, ο στρατολόγος του Ελληνικού προξενείου στην Νέα Υόρκη αντισυνταγματάρχης Γ .Μεσερετζίδης, ο διευθυντής του γραφείου Ελληνικής παιδείας στο προξενείο της Νέας Υόρκης Γ.Βληκίδης,ο διευθυντής του Ελληνικού απογευματινού σχολείου Αγίου Δημητρίου Αστόριας Τιμολέων Κόκκινος, καθώς και αρκετοί εκπρόσωποι συλλόγων της ευρύτερης περιοχής.

Για φωτογραφιες απο την εκδηλωση πατηστε εδω

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6071&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 02.01.11 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote