Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΖΑΜΑΙΚΑ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΖΑΜΑΙΚΑ Εκτύπωση E-mail
24.12.10

Της Χαρας Σαριδακη

 

Μηνύματα αισιοδοξίας με πολλαπλούς αποδέκτες σκόρπησαν οι μαθητές του Ελληνοαμερικανικού ημερήσιου σχολείου Αγίου Δημητρίου Τζαμάικα, κατά την διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης εορτής που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 20ης Δεκεμβρίου στην ομώνυμη κοινοτική αίθουσα,στην οποία δημιουργήθηκε αδιαχώρητο απο την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

Οι χαρούμενες παιδικές φωνές υπό τους ήχους της σχολικής ορχήστρας, έδωσαν μια ξεχωριστή διάσταση στην γιορτή, ενώ οι επιδόσεις των χορευτικών ομάδων του σχολείου στα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, απέσπασαν τον γενικό θαυμασμό και καταχειροκροτήθηκαν.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόξενος της Ελλάδας στην Νέα Υόρκη Ευάγγελος Κυριακόπουλος, ο ιερατικώς προϊστάμενος της κοινότητας Κ.Καλογρίδης, καθώς επίσης και οι εκπρόσωποι των σχολικών επιτροπών της κοινότητας.

Η βραδιά έκλεισε με την ομιλία του διευθυντή του σχολείου Δρ. Γεωργίου Μελικόκη, ο οποίος αφού επιβράβευσε τις προσπάθειες όλων των συντελεστών της γιορτής, αναφέρθηκε στην σημασία των Χριστουγέννων απευθύνοντας παράλληλα εορταστικές ευχές, για υγεία και προσωπική ευτυχία σε όλους.

Για περισσοτερες φωτογραφιες πατηστε εδω

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6047&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 24.12.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote