Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow ΟΗΕ: «Τους τιμούμε, σήμερα, ως υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων»
ΟΗΕ: «Τους τιμούμε, σήμερα, ως υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» Εκτύπωση E-mail
11.12.10

Ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν εξήρε σήμερα τους άνδρες και τις γυναίκες που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να υπερασπιστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

«Θαρραλέοι άνδρες και γυναίκες αγωνίζονται να προστατέψουν τα δικαιώματα τους και τα δικαιώματα των άλλων, αποφασισμένοι να κάνουν τα ανθρώπινα δικαιώματα μια πραγματικότητα για όλους», δήλωσε ο Μπαν μιλώντας σήμερα με την ευκαιρία της Ημέρας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 10 Δεκεμβρίου, και ανανέωσε την υποστήριξη του στην Παγκόσμια Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

«Τους τιμούμε, σήμερα, ως υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Σε αυτούς αφιερώνουμε την Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», τόνισε ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών.

«Στο παρελθόν, πάντα έκανα ότι καλύτερο μπορούσα, ιδιωτικά ή δημόσια, για να προστατέψω τους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για να διασφαλίσω την απελευθέρωση αυτών που κρατούνται αδίκως, να εκφράσω την ανησυχία και το ενδιαφέρον για αυτούς που μένουν σιωπηλοί και τους έχουν στερήσει τα βασικά τους δικαιώματα», κατέληξε ο Μπαν.

www.kathimerini.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6013&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote