Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ arrow ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ
ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Εκτύπωση E-mail
06.12.10

 

ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

 

Κοντεύουμε στα Χριστούγεννα και το παρών διοικητικό συμβούλιο, ακόμη δεν έχει καταφέρει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του στο θέμα του εκβιασμού της εφορευτικής επιτροπής, από μια ομάδα μελών της απερχόμενης διοίκησης.

Είναι γεγονός άλλωστε, ότι μεγάλο μέρος του πολύτιμου χρόνου των συνεδριάσεων του νεοεκλεγέντος διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκαν μέχρι τώρα, δυστυχώς αναλώθηκε έντεχνα με κοκορομαχίες και λεονταρισμούς από την πλευρά της αντιπολίτευσης, στην προσπάθεια τους να εξατμιστεί η μυρωδιά του μανιφέστου εκτροπής των πρόσφατων εκλογών.
Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δείχνουν ότι, οι προαναγγελθείσες διαδικασίες απονομής δικαιοσύνης και ο επιμερισμός ευθυνών στους θερινούς παραβάτες του καταστατικού, τείνουν να παραμεριστούν επιμελώς και με το πέρασμα του χρόνου, κινδυνεύουν ίσως να ξεχαστούν, ή στην καλύτερη περίπτωση, να θεωρηθούν σαν μικρά πταισματάκια με την ανάλογη επίπληξη.
Ωστόσο, επειδή έχει περάσει αρκετό διάστημα από την ημέρα που επίσημα η Ομοσπονδία, έχει υιοθετήσει την εισήγηση της εφορευτικής επιτροπής, στην οποία επισημαίνονται οι εκβιαστικές συμπεριφορές κάποιων πρώην και νυν αξιωματούχων, θεωρώ ότι θα έπρεπε αυτό το θέμα να έχει συζητηθεί δίνοντας τις κατάλληλες απαντήσεις.
Αναμένεται στο επόμενο χρονικό διάστημα λοιπόν, να αποκαλυφθούν οι προθέσεις της νέας διοίκησης στο συγκεκριμένο θέμα, του οποίου η αντιμετώπιση, θα αποτελέσει σοβαρό κριτήριο εκπλήρωσης των προεκλογικών και μετεκλογικών δεσμεύσεων της.
Δεδομένου όμως ότι η τακτοποίηση τέτοιων σοβαρών θεμάτων απαιτεί και την ανάλογη θέληση, οι αποφάσεις επαφίενται σε όλους αυτούς, που οραματίζονται μια νέα και κρυστάλλινη πορεία του οργανισμού που κλήθηκαν να υπηρετήσουν.
Το βάρος που αντιστοιχεί στην αυτοκάθαρση του οργανισμού είναι σίγουρα μεγάλο, αλλά εξίσου μεγάλη και επιτακτική, είναι και η τήρηση της νομιμότητας.
Τα αποσπασματικά μπαλώματα διαφάνειας που πιθανόν έχουν επιλεχθεί, μπορεί να καλύπτουν προσωρινά κάποιες τρύπες στο κουστούμι της «κραταιάς», σίγουρα όμως δεν της αρμόζουν και φυσικά, δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη για το ραφτάδικο που θα τα επιμεληθεί.

Σάκης Σερέτης

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5993&Itemid=34

Τελευταία ανανέωση ( 12.12.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >