Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΧΑΡΗ ΠΑΜΠΟΥΚΗ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΧΑΡΗ ΠΑΜΠΟΥΚΗ Εκτύπωση E-mail
01.12.10

Νέα Υόρκη

Ο Υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για τη διαμόρφωση πολιτικής στον τομέα των επενδύσεων κ. Χάρης Παμπούκης, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη όπου πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας μέχρι και την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου.

 

Ο κ. Υπουργός θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στο 12ο ετήσιο επενδυτικό Φόρουμ Capital Link, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Club της Νέας Υόρκης, υπό τον γενικότερο τίτλο «Μεταρρυθμίζοντας την Ελλάδα: Ευκαιρίες και Προκλήσεις».

 
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Παμπούκης επισκέφθηκε χθες Τρίτη 30 Νοεμβρίου τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, με τον οποίο είχαν μακρά συνομιλία ενώ έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με επιχειρηματίες και οικονομικούς παράγοντες, Ομογενείς και Αμερικανούς.
 
Σήμερα Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, ο κ. Υπουργός είχε πρωινό εργασίας με μέλη της δεξαμενής σκέψης Business Council for International Understanding (BCIU).
 
Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του ο κ. Υπουργός θα έχει, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, συνάντηση με στελέχη του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, στην έδρα του Χρηματιστηρίου στη Wall Street , όπου και θα σημάνει τη λήξη της ημερήσιας συνεδρίασης. 
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5969&Itemid=37

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote