Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Αναγκαστική προσγείωση δύο αεροσκαφών της Delta Airlines
Αναγκαστική προσγείωση δύο αεροσκαφών της Delta Airlines Εκτύπωση E-mail
22.11.10

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης πραγματοποίησε, λίγο μετά την απογείωσή του, επιβατηγό αεροσκάφος της Delta Airlines με προορισμό τη Μόσχα. Λίγες ώρες αργότερα και δεύτερο αεροσκάφος της ίδιας εταιρίας με προορισμό το Λος Άντζελες αναγκάστηκε να επιστρέψει λίγο μετά την απογείωση του στο αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ομοσπονδιακή Αεροπορία, το Boeing 767 μόλις είχε απογειωθεί από το JFK στο οποίο επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα, καθώς ο πιλότος ανέφερε πρόβλημα στη δεξιά μηχανή.

"Η πτήση 30 της Delta, ένα Boeing 767 με περισσότερους από 200 επιβαίνοντες απογειώθηκε από τη Νέα Υόρκη με προορισμό τη Μόσχα. Εξαιτίας προβλήματος που παρουσιάστηκε στον αριστερό κινητήρα, ο πιλότος αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο από το οποίο είχε απογειωθεί", διευκρίνισε η εκπρόσωπος της υπηρεσίας, Χόλι Μπέικερ, διαψεύδοντας τις φήμες ότι το ένα φτερό του αεροσκάφους τυλίχτηκε στις φλόγες.

Όπως μετέδωσε το CNN, οι 193 επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και θα συνεχίσουν το ταξίδι τους με άλλο αεροπλάνο.

Εν τω μεταξύ, ένα δεύτερο επιβατικό αεροσκάφος επίσης Boeing 767 της ίδιας εταιρίας που πραγματοποιούσε την πτήση Ατλάντα-Λος Άντζελες πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση εξαιτίας προβλημάτων στον κινητήρα, σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox5 News.

Η πτήση 125 της Delta με 262 επιβάτες αναχώρησε από το διεθνές αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ Τζάκσον της Ατλάντα στις 18:10 τοπική ώρα της Κυριακής, αλλά αναγκάστηκε να επιστρέψει όταν σημειώθηκε βλάβη σε έναν από τους κινητήρες. Δεν αναφέρθηκαν πάντως τραυματίες.

enet

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5926&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote