Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Το Βατικανό ήθελε νεκρό τον Πάπα!
Το Βατικανό ήθελε νεκρό τον Πάπα! Εκτύπωση E-mail
14.11.10

Αλήθεια ή ψέματα; Εξομολόγηση ή παραλήρημα; Ο Μεχμέτ Αλή Αγκτσά, ο άνθρωπος που λίγο έλειψε να σκοτώσει τον (αποθανόντα) Πάπα Βοϊτύλα, προκαλώντας του τελικά μόνιμες και ανεπανόρθωτες βλάβες, ελεύθερος πλέον, γεμίζει τον κόσμο «αποκαλύψεις».

Στην Τουρκία, όπου ζει μετά την απελευθέρωσή του, γυρίζει από κανάλι σε κανάλι και επιμένει ότι για την δολοφονία του Ποντίφικα είχε υπογράψει συμβόλαιο με το ίδιο το… Βατικανό!

 
Τελευταία του εμφάνιση στην κρατική τηλεόραση TRT και στην εκπομπή «Κοζμίκ Οντά» του Ριντβάν Μεμί, όπου ισχυρίστηκε πως την εντολή για την επίθεση στον Πάπα είχε δώσει ο ίδιος ο καρδινάλιος Αγκοστίνο Καζαρόλι!
 
«Μου είπαν μόνο να τον τραυματίσω και να μην τον σκοτώσω», είπε ο Αγκτσά. « Αν τον σκοτώσεις δεν θα μπορέσουμε να σε σώσουμε, μου είπαν. Πρέπει να τον τραυματίσεις για να σωθεί και να πραγματοποιηθεί το θαύμα. Να αυξηθεί η εχθρότητα των ανθρώπων για τη Σοβιετική Ένωση και να καταρρεύσει το καθεστώς της. Πράγμα που έγινε».
 
Ο Αγκτσά αποκάλυψε επίσης ότι για την απόπειρα δολοφονίας πληρώθηκε με 50.000 περίπου δολάρια από την ίδια την κυβέρνηση του Βατικανού…
  

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5885&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote