Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Πέτυχαν αυτό που ήθελαν
Πέτυχαν αυτό που ήθελαν Εκτύπωση E-mail
08.10.07

Αναίμακτη η πρώτη μάχη εντυπώσεων στο Εθνικό Συμβούλιο, με την κάθε πλευρά και τον κάθε υποψήφιο να πετυχαίνει αυτό που θέλει και να προετοιμάζεται ήδη για τη «μάχη της κάλπης» στις 11 Νοεμβρίου.

Ο κ. Βενιζέλος, μάλιστα, με τη δευτερολογία του έκανε από χθες ένα σοβαρό άνοιγμα προς τα στελέχη του λεγόμενου «τρίτου πόλου» όπως η Αννα Διαμαντοπούλου, η Βάσω Παπανδρέου και ο Π. Ευθυμίου, υιοθετώντας τις προτάσεις τους για συλλογική ηγεσία και αναμένοντας την αντίστοιχη κίνηση εκ μέρους τους με τη στήριξη της υποψηφιότητάς του. Αλλωστε έως την Εθνική Συνδιάσκεψη (2-4 Νοεμβρίου) όλοι θα έχουν λάβει συγκεκριμένη θέση, ενώ χθες ο κ. Θ. Πάγκαλος εξέφρασε τη στήριξή του στον κ. Παπανδρέου.

Μετά και την επίσημη ανακήρυξη των τριών υποψήφιων προέδρων, Γ. Παπανδρέου, Ε. Βενιζέλου και Κ. Σκανδαλίδη (οι υπόλοιποι πέντε υποψήφιοι, μεταξύ των οποίων και ο κ. Τζιώτης, δεν ανακηρύχθηκαν, και δεν θα ανακηρυχθούν εάν εντός 10 ημερών δεν συγκεντρώσουν 30.000 υπογραφές μελών έκαστος), από σήμερα ξεκινά η επίσημη... προεκλογική περίοδος. Οι υποψήφιοι πρόεδροι ξεκινούν την εκστρατεία τους με ομιλίες σε ευρύτερα ακροατήρια (ο κ. Σκανδαλίδης, μάλιστα, από την Πέμπτη περιοδεύει στη Δυτ. Ελλάδα), με εξειδίκευση των θέσεών τους, με κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις, ενώ περιοδείες και τηλεοπτικές παρεμβάσεις ξεκινούν και τα βασικά στελέχη που απαρτίζουν τα επιτελεία τους.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, βεβαίως, αναμένονται καταρχήν οι θέσεις που θα παρουσιάσει αύριο ο κ. Κ. Σκανδαλίδης, το τι θα πράξουν κάποια στελέχη του «τρίτου πόλου» και αν θα επισημοποιήσουν την προσέγγισή τους με τον κ. Βενιζέλο, αλλά και τι θα περιλαμβάνει το κείμενο που παρέδωσε ο κ. Λαλιώτης στον κ. Παπανδρέου και το οποίο ο πρώην γραμματέας προτίθεται τις προσεχείς ημέρες να δώσει στη δημοσιότητα. Επίσης, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το πότε θα πραγματοποιήσει την παρέμβασή του ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης, ο οποίος ούτως ή άλλως θα μιλήσει στην εθνική Συνδιάσκεψη του Νοεμβρίου.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=587&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 08.10.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote