Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Ατέλειωτα τα «πάθη» του Σίλβιο
Ατέλειωτα τα «πάθη» του Σίλβιο Εκτύπωση E-mail
07.11.10

 

 

Πιστός στον τίτλο του ερωτύλου που αδυνατεί να μείνει μακριά από τις ωραίες «πεταλουδίτσες», ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πρωταγωνιστεί για πολλοστή φορά σε ροζ σκάνδαλα, που πλέον έχουν γίνει το σήμα-κατατεθέν της θητείας του.

Αφού απασχόλησε τον Τύπο με πιο «βαρετά» θέματα, όπως η διάσπαση του κυβερνητικού συνασπισμού Pdl με την απόσχιση του συνιδρυτή και νυν «προδότη» Τζιανφράνκο Φίνι αλλά και τους τόνους των σκουπιδιών που έπνιξαν εκ νέου τη Νάπολι, ο καβαλιέρε επέστρεψε στα γνώριμα χωράφια των επίδοξων μοντέλων χωρίς αναστολές.

Η Ρούμπι και η Νάντια διεκδικούν το δικό τους μερίδιο στη δημοσιότητα, βγάζοντας στη φόρα τα άπλυτα του Ιταλού πρωθυπουργού αλλά και το δικό τους ταραγμένο παρελθόν.
 
Η μαροκινής καταγωγής Ρούμπι, η οποία ενηλικιώθηκε πρόσφατα, εκτός από μια γεύση μπερλουσκονικoύ ξεφαντώματος, φέρεται να πήρε και 7.000 ευρώ από τον Σίλβιο -χωρίς να κάνει σεξ μαζί του όπως η ίδια ισχυρίζεται- αφού ο καβαλιέρε φάνηκε μεγαλόψυχος και θέλησε να τη βοηθήσει. Οι αντίπαλοί του ωστόσο τον καλούσαν να παραιτηθεί για κατάχρηση εξουσίας, όταν έγινε γνωστό ότι πριν από μερικούς μήνες, η συλληφθείσα για κλοπή Ρούμπι, είχε απελευθερωθεί μετά από τηλεφωνική παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού, ο οποίος δεν αρνήθηκε ότι βοήθησε τη νεαρή, αλλά διέψευσε ότι εκμεταλλεύτηκε το αξίωμά του.
 
Η υπεράσπιση
Ο καβαλιέρε αναφώνησε ότι αγαπά τις γυναίκες και δικαιούται απολαύσεων αφού δουλεύει σκληρά, τα αίματα όμως άναψαν όταν ενίσχυσε την υπερασπιστική του γραμμή με το εμπρηστικό «καλύτερα να σου αρέσουν οι ωραίες γυναίκες, παρά να είσαι γκέι».
 
Κάποιοι πιστεύουν ότι δεν ήταν μια ακόμη γκάφα αλλά ένα μελετημένο ρίσκο, με το οποίο ο Μπερλουσκόνι θέλησε να συσπειρώσει τους συντηρητικούς οπαδούς του. Κάπου εκεί, εν μέσω των οργισμένων αντιδράσεων για τον? αφορισμό των ομοφυλοφίλων, ήρθε η δεύτερη «πεταλουδίτσα» να ταράξει κι άλλο τα νερά.
 
Το όνομα της 28χρονης εκδιδόμενης Νάντια Μακρί έγινε γνωστό στις αρχές όταν, στα πλαίσια έρευνας για κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, η Πέρλα Τζενοβέζι, νυν πληροφοριοδότρια που είχε συλληφθεί για διακίνηση, ανέφερε ότι μία από τις φίλες της ονόματι Νάντια Μακρί είχε επαφές με πολιτικούς και με τον ίδιο τον Μπερλουσκόνι. Σύμφωνα με τα όσα καταμαρτυρεί η Νάντια, συνευρέθηκε δύο φορές με τον καβαλιέρε και αμείφθηκε για τις υπηρεσίες της με 10.000 ευρώ.
 
Η 28χρονη αναφέρει ότι στα πάρτι συμμετείχαν επιχειρηματίες, δικηγόροι, διασημότητες και η μαριχουάνα προσφερόταν εν αφθονία. Μαζί με άλλες κοπέλες «έπαιζαν» στην πισίνα με τον Σίλβιο, ο οποίος όταν τελείωνε με κάποια, αναφωνούσε «η επόμενη».
 
Λένε για εκείνον
Τα κορίτσια και ο ρόλος της μαφίας
 
Αυτό που σίγουρα δεν θα περίμενε ο Μπερλουσκόνι είναι να του δίνουν συμβουλές οι εκδιδόμενες Ρούμπι και Νάντια. Η μεν Ρούμπι του συνιστά να είναι πιο διακριτικός και να μη βάζει στο σπίτι του ανθρώπους που δεν γνωρίζει πραγματικά. Η δε Νάντια αποφαίνεται ότι ο πρωθυπουργός είναι επιρρεπής στα λάθη, αποκαλώντας τον -όπως έγραφε η «Repubblica»- «αρχιμαφιόζο». Η μαφία επανήλθε στην επικαιρότητα προχθές, όταν ο καβαλιέρε κατηγόρησε τo οργανωμένο έγκλημα για τα ροζ σκάνδαλα, ισχυριζόμενος ότι ο υπόκοσμος εκμεταλ­λεύ­ε­­­ται και καθο-δηγεί τα κορίτσια, προ­­σπαθώντας να τον εκδικηθεί για τις απανωτές συλλήψεις διαβόητων μαφιόζων που έχει πετύχει η κυβέρ­­­­νηση.
 
KAI ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...
 
Το πιο σοβαρό κομμάτι των μη διασταυρωμένων αποκαλύψεων της Νάντια Μακρί είναι το κύκλωμα μέσω του οποίου έφτασε στον καβαλιέρε.
 
Η ίδια υποστηρίζει ότι την προώθησαν ο μάνατζερ καλλιτεχνών Λέλε Μόρα και ο δημοσιογράφος Εμίλιο Φέντε.
 
Στην ανέλιξή της ωστόσο φέρεται να βοήθησαν τόσο ο δήμαρχος της Πάρμα, με τον οποίο η Νάντια λέει ότι είχε σεξουαλική επαφή έναντι 500 ευρώ, αλλά και ο νυν υπουργός Δημόσιας Διοίκησης Ρενάτο Μπρουνέτα με τον οποίο επίσης συνευρέθηκε έναντι 300 ευρώ, αφού της είχε υποσχεθεί ότι θα τη βοηθούσε στην υπόθεση κηδεμονίας του παιδιού της.
 

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5854&Itemid=36

Τελευταία ανανέωση ( 08.11.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote