Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ arrow ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ….
ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ…. Εκτύπωση E-mail
14.10.10

Του Σάκη  Σερέτη.

 
Άγνοια  δήλωσε  ο Υπουργός Πολιτισμού Π. Γερουλάνος για τα κριτήρια   επιλογής του χώρου, όπου θα  πραγματοποιηθεί σήμερα η ανοιχτή συνάντηση του με την Ομογένεια, ενώ  τόνισε χαριτολογώντας, ότι επειδή κατάγεται από την Κεφαλλονιά, θα προτιμούσε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στο Κεφαλλονίτικο σπίτι.

Την σχετική απάντηση στην ερώτηση του γράφοντος, την έδωσε η Γενική πρόξενος στην Νέα Υόρκη Πρέσβειρα Αγη Μπαλτά, η οποία ανέφερε,  ότι η  επιλογή του χώρου συνάντησης του Υπουργού με τους Ομογενείς, έγινε από την Ελλάδα !!!!!

Προφανώς οι σύμβουλοι εξ Ελλάδος, δεν έλαβαν σοβαρά υπόψη τον θεσμικό ρόλο της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, η οποία αποτελεί το δευτεροβάθμιο όργανο που καλύπτει με την ομπρέλα της, όλους τους Εθνικοτοπικούς συλλόγους της ευρύτερης περιοχής και καλό θα ήταν να επαναπροσδιορίσουν τις θέσεις τους, προς αποφυγήν παρόμοιων γεγονότων.
Ωστόσο, όσο καλόπιστος και να είναι κάποιος Ομογενής, δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν υπήρξε παρέμβαση από τους τοπικούς κομματάρχες του Πασόκ, οι οποίοι προς χάριν των μικροκομματικών σκοπιμοτήτων τους, φαίνεται να βάζουν τρικλοποδιές  στην επιχειρούμενη αναβάθμιση της Ομοσπονδίας.
 
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5757&Itemid=34

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote