Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Διήμερο αποφάσεων για το ΠΑΣΟΚ Εκτύπωση E-mail
06.10.07

ΜΕΣΑ σ' έντονο συγκρουσιακό κλίμα ξεκίνησε σήμερα η σύνοδος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, η οποία χαρακτηρίζεται ως μία από τις κρισιμότερες συνεδριάσεις στην ιστορία του κόμματος.

Στο συμβούλιο θα συζητηθούν τα αίτια της νέας εκλογικής ήττας, ενώ έχουν ολοκληρώσει ήδη τις ομιλίες τους ο Γιώργος, Παπανδρέου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Κώστας Σκανδαλίδης, με τις οποίες ανακοίνωσαν και τυπικώς τις υποψηφιότητές τους.

Πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος άσκησε κριτική στη διακυβέρνηση του Κ. Σημίτη, ενώ έκανε και την αυτοκριτική του για τα λάθη της τελευταίας τριετίας. Παράλληλα, παρουσίασε τις δικές του προτάσεις για το μέλλον του κόμματος.

Ακολούθησε ο Νίκος Αθανασάκης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι την επομένη της εκλογικής ήττας του ΠΑΣΟΚ, είχε υποβάλλει την παραίτησή του στον πρόεδρο του κόμματος, την οποία ωστόσο απέρριψε.

Ακολούθησε, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος από την πλευρά του άσκησε κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου για την ήττα στις εκλογές εντοπίζοντας τα λάθη, που οδήγησαν στο αποτέλεσμα αυτό, ωστόσο η ομιλία του υπήρξε περισσότερο ενωτική, αναφερόμενος στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη. Επιπλέον, εξαπέλυσε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή. Εξάλλου, άσκησε και τη δική του αυτοκριτική, τονίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ πρέπει ν' αλλάξει, «γιατί έτσι ο κόσμο πιστεύει ότι αλλάζει».

Τελευταίος ανέβηκε στο βήμα, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος άσκησε κριτική στον Κώστα Σημίτη, υπερτονίζοντας ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ανέλαβε πρόεδρος του κόμματος τη «χειρότερη δυνατή στιγμή» και υπογραμμίζοντας τα λάθη της προηγούμενης περιόδου. Σημείωσε επίσης, πως δεν είναι ούτε «αναπληρωματικός», ούτε «συμπληρωματικός» κανενός.

www.kathimerini.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=575&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 06.10.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote