Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Συνεχίζονται οι επαφές Μαγγίνα για το ασφαλιστικό Εκτύπωση E-mail
04.10.07

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ τις επαφές του ο υπουργός Απασχόλησης, στο πλαίσιο έναρξης του διαλόγου για το Ασφαλιστικό.

Το πρωί, συναντήθηκε με το προεδρείο της ΟΚΕ, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση με τον ΣΕΒ. Υπέρ του διαλόγου για το Ασφαλιστικό τάχθηκε το προεδρείο της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Πολυζωγόπουλος δήλωσε ότι δεν χρειάζεται βιασύνη ως προς τον χρόνο διεξαγωγής του διαλόγου και χαρακτήρισε άκαιρες τις δηλώσεις Αναλυτή γιατί, όπως είπε, προκαλούν πανικό και οδηγούν σε πρόωρη συνταξιοδότηση εργαζομένων.

Ο υπουργός Απασχόλησης είχε συνάντηση και με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ, το οποίο ζήτησε συγκεκριμένες προτάσεις για το Ασφαλιστικό.

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Σπύρος Παπασπύρος, τόνισε ότι μόλις η κυβέρνηση παρουσιάσει τις προτάσεις της, θα συνεδριάσουν τα αρμόδια όργανα για να αποφασίσουν τη συμμετοχή ή όχι στο διάλογο.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, μιλώντας ΝΕΤ 105,8 τόνισε ότι η Συνομοσπονδία δεν θέλει διάλογο με κλειστά χαρτιά και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν υλοποιεί τις υποχρεώσεις της έναντι των ταμείων και των ασφαλισμένων.

Την ίδια ώρα, θετικά ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση Μαγγίνα η Ομοσπονδία Εμπορίου, ενώ επιφυλάξεις εξέφρασε η ΓΣΕΒΕ για τη συμμετοχή της οποίας θα αποφασίσει η επόμενη ολομέλειά της, εντός του Οκτωβρίου.

Στο μεταξύ, το ΠΑΜΕ, εκφράζοντας την αντίθεση του στην προσπάθεια της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, ανακοίνωσε ότι το πρώτο 10ημερο του Νοεμβρίου θα διοργανώσει συλλαλητήριο.

www.kathimerini.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=569&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote