Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Έπλεξε το εγκώμιο της συζύγου του ο Μπαράκ Ομπάμα
Έπλεξε το εγκώμιο της συζύγου του ο Μπαράκ Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
24.09.10

Το κοινό στοιχείο του νυν προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, και του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον είναι ότι και οι δύο τους ξέρουν πολύ καλά ότι έχουν παντρευτεί με γυναίκες πιο έξυπνες από τους ίδιους, όπως παραδέχτηκε ο πρώτος σε ομιλία του στο συνέδριο που διοργανώνει ο δεύτερος στη Νέα Υόρκη.

«Ο Μπιλ Κλίντον (...) ξέρει τι σημαίνει να είσαι παντρεμένος με κάποια πιο έξυπνη, πιο όμορφη, κάποια που είναι πιο εντυπωσιακή από εσένα σε γενικές γραμμές», είπε αστειευόμενος ο Ομπάμα παρουσιάζοντας τη σύζυγό του, Μισέλ, στους συμμετέχοντας στην «Πρωτοβουλία Κλίντον».

Πρόκειται για το έκτο συνέδριο που διοργανώνει ο 42ος πρόεδρος των ΗΠΑ, προσκαλώντας κάθε χρόνο διευθυντές επιχειρήσεων, νυν και πρώην ηγέτες για να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να συγκεντρώσουν χρήματα για να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα του πλανήτη.

Ο Ομπάμα αναφερόταν φυσικά στην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, αλλά φρόντισε να πλέξει το εγκώμιο και της δικής του συζύγου.

«Από τότε που η Μισέλ κι εγώ αρχίσαμε τη σχέση μας, εδώ και 22 χρόνια, όλοι όσοι γνώριζα με πλησίασαν κάποια στιγμή για να μου πουν: ξέρεις, Μπαράκ, είσαι καταπληκτικός, σ' αγαπώ πολύ, αλλά η γυναίκα σου είναι πραγματικά το κάτι άλλο», πρόσθεσε ενώ το ακροατήριό του είχε ξεσπάσει σε γέλια.

«Και, φυσικά, συμφωνώ μαζί τους. Έχουν δίκιο. Και είμαι ευτυχής που η Μισέλ δεν ήταν υποψήφια για την ίδια θέση με μένα. Θα μ' έκανε σκόνη. Ακόμη και σήμερα, εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πώς κατάφερα να την πείσω να με παντρευτεί, όμως ξέρω ότι είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου», επειδή εκείνη δέχτηκε, κατέληξε ο Αμερικανός πρόεδρος.

www.kathimerini.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5678&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote