Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ arrow ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ….
ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ…. Εκτύπωση E-mail
23.09.10

Του Σάκη Σερέτη

 
Προφανώς κάτι δεν πάει καλά στο γραφείο τύπου και επικοινωνίας στην Νέα Υόρκη και ειδικά στον τομέα της επίσημης επικοινωνίας, όπου ο «φτερωτός Ερμής» εμφανίζεται ιδιαίτερα επιλεκτικός.

Με ένα ενημερωτικό δελτίο τύπου που εστάλη στις 4.11το μεσημέρι, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το αρμόδιο γραφείο τύπου και επικοινωνίας στην Νέα Υόρκη, ειδοποιούσαν τους εκπροσώπους των Ελληνικών ΜΜΕ να παραστούν στην ενημέρωση του Πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου, η οποία θα είχε προγραμματιστεί για τις 5.30 το απόγευμα. στο γραφείο τύπου στο Μανχάταν.

Ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν κάποιους επιλεγμένους εκπρόσωπους των ΜΜΕ, να γνωρίζουν από χθες για αυτή την ενημέρωση, ενώ οι υπόλοιποι να το μαθαίνουν κυριολεκτικά στο παρά λίγο και όποιος προλάβει –πρόλαβε..
Κατά τα άλλα, «Φτιάχνουμε την Ελλάδα της διαφάνειας και της ανοιχτής δημοκρατίας», τόνισε χθες το βράδυ ο Πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στο Προξενείο της Νέας Υόρκης, αλλά ο διαχωρισμός σε πατρικίους και πληβείους, σίγουρα προβληματίζει και τον πιο αφελή ….
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5677&Itemid=34

Τελευταία ανανέωση ( 24.09.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote