Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Δυναμικό παρών στην εκδήλωση του Οικονομικού ελεγκτή Tom DiNapoli
Δυναμικό παρών στην εκδήλωση του Οικονομικού ελεγκτή Tom DiNapoli Εκτύπωση E-mail
19.09.10

.Παρά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή της Νέας Υόρκης και εμπόδισαν αρκετούς Ομογενείς, να προσέλθουν στην εκδήλωση προς τιμή του οικονομικού ελεγκτή της πολιτείας Tom DiNapoli, η βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στην πανέμορφη αίθουσα του Central Lounge στην Αστόρια

Τον οικονομικό ελεγκτή παρουσίασε στους παρευρισκομένους ο Ελληνοαμερικανός πολιτειακός βουλευτής Μιχάλης Γιάνναρης, ο οποίος αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της θητείας του και κάλεσε τους ομογενείς να στηρίξουν με την ψήφο τους την επανεκλογή του στις επερχόμενες εκλογές.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η κ. Αραβέλλα Σιμωτά, υποψήφια του δημοκρατικού κόμματος για την πολιτειακή βουλή της Νέας Υόρκης, η κ. Ελένη Βουτσινά υποψήφια για την θέση του περιφερειακού δικαστή των περιοχών Χέμπστεντ και Λονγκ Μπιτς, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης Ηλίας Τσεκερίδης, ο Πρόεδρος του συλλόγου Πανδίκη Ικαρίας Ευάγγελος Καρούτσος, ο κ.Ντίνος Ράλλης από τον σύλλογο Νισυρίων Νέας Υόρκης, ο κ. Χρήστος Βουρνάς από τον σύλλογο Αρκάδων Νέας Υόρκης , ο κ.Γρηγόρης Τζώρτζης από τον σύλλογο αδειούχων μηχανικών της περιοχής του Κουϊνς, καθώς επίσης και αρκετοί παράγοντες της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Tom DiNapoli ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την υποστήριξη που παρέχουν στην προσπάθεια επανεκλογής του και δήλωσε ευτυχής που βρίσκεται ανάμεσα σε τόσους φίλους Ελληνοαμερικανούς, οι οποίοι αποτελούν δυναμικό κομμάτι της παροικίας μας.

Την επιτυχημένη εκδήλωση διοργάνωσαν οι κάτωθι:

Hon. Michael Gianaris

Mr. Dean Angelakos

Mr. Gus Antonopoulos

Dr. Nicholas Kaloudis

Mr. Chris Kazalas

Mr. Demetrios Koutsouras

Mr. Nick Melissinos

Mr. Peter J. Poulos

Mr. Paul Skotidas

Mr. Gus Tsahas


Για φωτογραφιες πατηστε εδω

photos by Hara Saridakis

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5661&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 25.09.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote