Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Ανεμοστρόβιλος και σοβαρές ζημιές
Ανεμοστρόβιλος και σοβαρές ζημιές Εκτύπωση E-mail
17.09.10

Του Σάκη Σερέτη

Μεγάλες ζημιές σε δεκάδες αυτοκίνητα και κατοικίες προκάλεσε η χθεσινή κακοκαιρία που έπληξε αρκετές περιοχές στην Νέα Υόρκη, γύρω στις 06.00 το απόγευμα

Στην περιοχή του Φλάσινγκ αρκετά αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν, καθώς τα δέντρα που κυριολεκτικά ξεριζώθηκαν από τον ορμητικό άνεμο, παρέσυραν και τα ηλεκτροφόρα καλώδια παροχής ρεύματος, κάνοντας αδύνατη την κίνηση των αυτοκινήτων.
Το ηλεκτρικό δίκτυο παρουσίασε διακοπές στα σημεία που κόπηκαν τα εναέρια ηλεκτροφόρα καλώδια και οι αρχές της πόλης δέχθηκαν εκατοντάδες κλήσεις για παροχή βοήθειας από τους εγκλωβισμένους .
Η κυκλοφορία στους δρόμους διεξάγονταν με μεγάλη καθυστέρηση, ενώ τα συνεργεία του δήμου σε συνεργασία με τους εθελοντές έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να καθαρίσουν τους δρόμους από τα τεράστια δέντρα αποκαθιστώντας σταδιακά την κυκλοφορία.
Οι ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα θεωρούνται μεγάλες και μέσα στις επόμενες ημέρες που αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο τελικός καθαρισμός, θα υπάρξει και η τελική καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών.

Για φωτογραφίες πατήστε εδω

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5652&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 17.09.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote