Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Για "αρουραίους της πολιτικής" κάνει λόγο ο Ψωμιάδης
Για "αρουραίους της πολιτικής" κάνει λόγο ο Ψωμιάδης Εκτύπωση E-mail
09.09.10

 Σε πολιτικές σκοπιμότητες αποδίδει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του, μιλώντας για "μηχανισμούς" και για "συκοφάντες" και "αρουραίους της πολιτικής". 

"Τελείως… τυχαία εν μέσω προεκλογικής περιόδου, μετά την «έκτακτη» δίωξη για τη μεταφορά μαθητών πέντε χρόνια μετά την καταγγελία, τώρα οι υπόγειες διαδρομές ανακάλυψαν μια… περσινή δικαστική απόφαση που δεν έχει καν τελεσιδικήσει για να παύσουν τον Ψωμιάδη! Ας απαντήσουν στους γονείς πως θα πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο από την ερχόμενη Δευτέρα" αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε ο νομάρχης.

 
"Μετά το 2002 με τις βρώμικες επιστολές, μετά το 2006 που συκοφάντησαν μέχρι και την οικογένειά μου και το 2010 οι μηχανισμοί τέθηκαν πάλι σε κίνηση και ετοιμάζονται να δημοσιοποιήσουν προειλημμένες αποφάσεις για προκάτ υποθέσεις" συμπλήρωσε.
 
"Φαίνεται ότι κάποιοι βλέπουν πάλι ήττα και απαντούν με συκοφαντίες στη δική μας πρόσκληση για συνεργασία για το καλό του τόπου. Δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν με επιχειρήματα, δεν μπορούν να σταθούν απέναντι στο έργο που κάναμε όλοι μαζί και προσπαθούν τώρα να μας χτυπήσουν μέσω της Δικαιοσύνης. Όμως, ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και οι συκοφαντίες θα πέσουν στο κενό" τόνισε ο κ. Ψωμιάδης.
 
"Στέλνω σήμερα ένα μήνυμα με συγκεκριμένους παραλήπτες. Πολιτικά παιχνίδια με τη Δικαιοσύνη δεν πρόκειται να τα αφήσουμε στο σκοτάδι του παρασκηνίου. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και στο λαό, όχι όμως σε κάποιους πολιτικούς. Οι συκοφάντες και οι αρουραίοι της πολιτικής θα πάρουν την απάντησή τους" κατέληξε ο νομάρχης.
 
nooz.gr
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5624&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote