Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow "Θέλουν την πολιτική μου εξόντωση"
"Θέλουν την πολιτική μου εξόντωση" Εκτύπωση E-mail
02.09.10

Άδικη χαρακτήρισε την επίθεση που δέχεται το τελευταίο διάστημα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άκης Τσοχατζόπουλος, υποστηρίζοντας ότι έχει στόχο την πολιτική του εξόντωση.
Καταθέτοντας στην εξεταστική επιτροπή υποστήριξε ότι υπάρχει σκάνδαλο Siemens, αλλά όπως είπε, ο ίδιος δεν έχει καμία εμπλοκή.

Ζήτησε, μάλιστα, από τα μέλη της εξεταστικής, να ξεκαθαρίσουν το σκάνδαλο και να βρουν ποιος πήρε τα λεφτά.

Διέψευσε τις δήθεν, όπως τις χαρακτήρισε, συναντήσεις με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο που καταγράφονταν στο ημερολόγιο του ισχυρού άνδρα, παραδέχθηκε όμως, σύμφωνα με τους βουλευτές, ότι είχε σχέσεις φιλίας και αβροφροσύνης.

Σε ό,τι αφορά τις συναντήσεις της κόρης του με τον ισχυρό άνδρα της Siemens, είπε ότι η κόρη του ενδιαφερόταν ως πρόεδρος του ΠΙΚΠΑ να λάβει κάποια χορηγία από τη γερμανική εταιρεία, η οποία όμως δεν ανταποκρίθηκε.

Άφησε αιχμές και κατά του κόμματος του λέγοντας ότι ήταν λάθος η αναστολή της κομματικής του ιδιότητας παρότι το ζήτησε ο ίδιος.

Νωρίτερα κατέθεσε ο πρώην συνεργάτης του Παύλος Νικολαΐδης, ο οποίος, σύμφωνα με βουλευτές, παραδέχθηκε ότι το 2000 έλαβε έμβασμα από τον Ηλία Γεωργίου για προσωπική του υπόθεση ύψους πέντε εκατομμυρίων δραχμών, σημειώνοντας ότι τα χρήματα αυτά τα επέστρεψε χωρίς όμως να έχει τα αντίστοιχα παραστατικά.

Σύμφωνα με τους βουλευτές, παρότι τα χρήματα αυτά προήλθαν από προσωπικό λογαριασμό του Γεωργίου ο λογαριασμός αυτός τροφοδοτείτο από τα μαύρα ταμεία της Siemens.

skai

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5593&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote