Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Ο Ψωμιάδης απέσυρε την υποψηφιότητα του αδελφού του
Ο Ψωμιάδης απέσυρε την υποψηφιότητα του αδελφού του Εκτύπωση E-mail
01.09.10

Απέσυρε τον αδελφό του από τον συνδυασμό της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, μετά το τελεσίγραφο του προέδρου, Αντώνη Σαμαρά. "Τα σκάγια πήγαιναν αλλού, αλλά έπρεπε να το πει σε μένα", δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης.

Σήμερα το πρωί ο κ. Ψωμιάδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και του είπε ότι δέχεται να μην είναι στον συνδυασμό του ο αδελφός του κ. Διονύσης Ψωμιάδης και αντιπρότεινε να μπει ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας.

 
Ο κ. Σαμαράς δέχθηκε, θεωρώντας, μάλιστα, ότι η επιλογή του νεαρού πρώην βουλευτή είναι καλή.
 
Η Ρηγίλλης εμφανίζεται ικανοποιημένη από την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς όπως λένε στελέχη του κόμματος το μήνυμα κατά της οικογενειοκρατίας πέρασε θετικά. Η απόφαση της ηγεσίας, λένε, είναι ότι δεν θα υπάρχει στο στελεχιακό δυναμικό περισσότερο από ένα μέλος κάθε οικογένειας.
 
Όσον αφορά στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πηγές της Ρηγίλλης έλεγαν ότι ο κ. Ψωμιάδης ανταποκρίθηκε συνολικά στις επιθυμίες της ηγεσίας και το ψηφοδέλτιο που παρουσιάζει έχει την έγκρισή της.
 
Τι προηγήθηκε
 
Ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε την Τρίτη τελεσίγραφο στον κ. Ψωμιάδη, ζητώντας του να μην επιμείνει στην πρόθεσή του να συμπεριλάβει στο συνδυασμό του τον αδελφό του, τον οποίο σκόπευε να βάλει σε θέση υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη με αρμοδιότητα για τη Θεσσαλονίκη.
 
Ο κ. Σαμαράς διεμήνυσε ότι δεν μπορεί να το δεχτεί για λόγους αρχής και τον προειδοποίησε ότι εάν επιμείνει, η ΝΔ θα άρει το χρίσμα του υποψηφίου περιφερειάρχη.
 
 

nooz.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5589&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote