Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Για δήμαρχος Καρπενησίου ο Κ. Μπακογιάννης
Για δήμαρχος Καρπενησίου ο Κ. Μπακογιάννης Εκτύπωση E-mail
23.08.10

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τη δημαρχία του νέου δήμου Καρπενησίου ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής ο Κώστας Μπακογιάννης, από το Προυσσό Ευρυτανίας, κατά τη θρησκευτική εορτή της Παναγίας της Προυσσιώτισας.

«Αυτή την τόσο σημαντική ημέρα βρίσκομαι και εγώ εδώ στον Προυσσό, μερικά χιλιόμετρα από τη γενέτειρα του πατέρα μου, τον τόπο που έζησε και λειτούργησε ο παππούς μου, για να προσκυνήσω και για να ανακοινώσω την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος δήμαρχος για τον νέο δήμο Καρπενησίου με μια ανεξάρτητη και υπερκομματική συμμαχία πολιτών» δήλωσε ο κ. Μποκογάννης.

 
Όπως δήλωσε η περίοδος που διανύουμε χαρακτηρίζεται από κρίση «που δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο», τόνισε ότι η Ευρυτανία αλλά και ο δήμος Καρπενησίου βρίσκονται μπροστά σε μεγάλα προβλήματα αλλά και προκλήσεις και υποστήριξε ότι ο «Καλλικράτης», «προσφέρει παράθυρο ευκαιρίας στο άλμα προς τα εμπρός».
 
Δίνοντας το στίγμα της υποψηφιότητάς του δήλωσε ότι «η ενότητα, η εμπιστοσύνη και η ελπίδα, θα αποτελέσουν τη βάση του αγώνα μας», προσθέτοντας ότι «ετούτη την κρίσιμη στιγμή για τον τόπο μας, δεν περισσεύει κανείς».
 
«Ομαδοποιήσεις και διαχωρισμοί του παρελθόντος δεν έχουν θέση. Ασφαλώς ο διάλογος μόνο καλύτερους μπορεί να μας κάνει. Οφείλουμε να εκφράζουμε τις θέσεις και τις αντιθέσεις μας. Να συμφωνούμε και να διαφωνούμε. Πρέπει όμως όλοι να δεσμευτούμε ότι θα δημιουργήσουμε τις συναινέσεις που επιβάλουν οι τοπικές ανάγκες για να δώσουμε επιτέλους λύσεις στα προβλήματα» δήλωσε.
 
«Σήμερα, αναλαμβάνω συγκεκριμένες δεσμεύσεις έναντι των συμπατριωτών μου. Στον τουρισμό και τον πολιτισμό να στοχεύσουμε σε μια σταθερή δωδεκάμηνη τουριστική περίοδο απευθυνόμενοι σε συγκεκριμένες αγορές μέσω της συστηματικής ανάδειξης ολόκληρου του νέου Δήμου και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Στο περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη να υιοθετήσουμε καινοτόμες μεθόδους οι οποίες θα διασφαλίσουν την προστασία της ζωντανής φυσικής μας κληρονομιάς και θα βελτιώσουν τη ποιότητα ζωής των Δημοτών» δήλωσε.
 
«Ως προς τη χρηματοδότηση να δεχτούμε τη στενότητα του Κεντρικού Κράτους ως δεδομένο και να αξιοποιήσουμε εναλλακτικούς τρόπους όπως τις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα και τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα» συμπλήρωσε.
 
«Ζητώ από όλους του συμπατριώτες μου να με στηρίξουν σε αυτό το νέο ξεκίνημα. (…)Ξέρω ότι ο δρόμος δεν είναι εύκολος. Έχω όμως πίστη στις αστείρευτες δυνάμεις των Ευρυτάνων. Για να βγάλουμε την Ευρυτανία από το τέλμα. Να μετατρέψουμε το νέο Δήμο Καρπενησίου σε Δήμο πρότυπο. Ένα εργαστήρι δημοκρατίας και δημιουργίας που θα αποτελέσει παράδειγμα για όλη την Ελλάδα» κατέληξε ο κ. Μπακογιάννης προσθέτοντας: «Καλό μας αγώνα». 

nooz.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5551&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote