Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και ο Κώστας Σκανδαλίδης Εκτύπωση E-mail
29.09.07
Νέοι συσχετισμοί διαμορφώνονται στο ΠΑΣΟΚ μετά και την υποψηφιότητα του Κώστα Σκανδαλίδη για την ηγεσία του Κινήματος.

Ο κ. Σκανδαλίδης σημείωσε, ότι αναλαμβάνει το χρέος και την ευθύνη που του αναλογεί, εμφανίστηκε ενωτικός λέγοντας ότι είναι σύντροφος των κ.κ. Παπανδρέου και Βενιζέλου και έρχεται ως φορέας νέων ιδεών, κάνοντας παράλληλα άνοιγμα στην Αριστερά.

Θετικά αντέδρασαν στην υποψηφιότητα Σκανδαλίδη τα περισσότερα από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Σκανδαλίδης κατά την δημοσιοποίηση της υποψηφιότητας του δήλωσε ότι «δεν έρχομαι να διασπάσω, αλλά να ενώσω.

Δεν έρχομαι να διχάσω, αλλά να συνδέσω. Δεν έρχομαι να καταμετρήσω απλώς δυνάμεις, αλλά να πολιτικοποιήσω βαθιά τις διαδικασίες» και πρόσθεσε ότι «είμαι εδώ και δεν είμαι απέναντι στον Γιώργο Παπανδρέου και στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Τους τιμώ και τους σέβομαι. Είμαι μαζί τους και νοιώθω συμμαχητής και σύντροφος». Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αντέδρασε με μία γραπτή δήλωσή του, στην οποία αναφέρει: «Χαιρετώ με συντροφική αγάπη και σεβασμό τη δήλωση του Κώστα Σκανδαλίδη για την υποψηφιότητά του.

 Είναι μια θέση καθαρή, που στέλνει σαφές μήνυμα για την ανάγκη απόλυτου σεβασμού της ενότητας της παράταξης, μέσα από την τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών και τον ουσιαστικό πολιτικό διάλογο». 

Θετική χαρακτήρισαν την ύπαρξη και τρίτης υποψηφιότητας μιλώντας στον ρ/σ Alpha 98,9 οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης και Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

 Ο δεύτερος μάλιστα διέψευσε ότι υπήρξε συνάντηση του με τους κ.κ. Σκανδαλίδη, Πάγκαλο, Ευθυμίου, Διαμαντοπούλου και Βάσω Παπανδρέου, κάνοντας λόγο για κακόγουστα αστεία.

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Ρέππας είπε μιλώντας στον ρ/σ Alpha 98,9, ότι «ως πρόσωπο ο κ. Σκανδαλίδης μου είναι πολύ αγαπητός και είναι εξαιρετικό στέλεχος για τη δημόσια ζωή της χώρας» και τόνισε ότι η συζήτηση για την ανάδειξη προέδρου θα γίνει με πολιτικούς όρους και δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται οι υποψηφιότητες ως καταπραϋντικό.

αλφα 
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=553&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 29.09.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote