Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ Εκτύπωση E-mail
31.07.10

Νέα Υόρκη

Μπορεί η οικονομική κρίση να επηρεάζει σημαντικά το όνειρο των καλοκαιρινών διακοπών, όμως ευτυχώς υπάρχουν κάποιες ευχάριστες μικρές «αποδράσεις» εντός της πόλης μας, που μας τονώνουν την διάθεση και μας χαρίζουν λίγες στιγμές ξεκούρασης..

Απέναντι από το πανέμορφο Μανχάταν και συγκεκριμένα στην περιοχή του Long Island City, υπάρχει ένα πάρκο που έχει την ονομασία Socrates Sculpture park και φιλοξενεί σχεδόν όλη την διάρκεια του χρόνου, πολιτιστικές εκδηλώσεις όλων των εθνοτήτων που συνθέτουν το πολύχρωμο μωσαϊκό των κατοίκων της Νέας Υόρκης..

Μια τέτοια εκδήλωση , με ζωντανή τζαζ μουσική και προβολή ταινίας από τον Τσεχοσλοβάκικο κινηματογράφο, πραγματοποιήθηκε εχθές το βραδάκι με την συμμετοχή περίπου 500 θεατών, οι οποίοι κατέφθασαν εφοδιασμένοι με όλα τα απαραίτητα, για να περάσουν λίγες ώρες στην ύπαιθρο.
 
Το πάρκο διαθέτει τεράστια οθόνη προβολής με όλες τις απαραίτητες ηχητικές εγκαταστάσεις και η εμπειρία του θερινού κινηματογράφου, πιστεύω ότι θα σας μείνει αξέχαστη.
Θεωρώ δε ότι ο χώρος, προσφέρει μοναδική ευκαιρία και για την Ελληνική κοινότητα της πόλης μας ,η οποία θα μπορούσε να προβάλλει απλόχερα και ανέξοδα τον πολιτισμό και την μουσική μας στο ευρύτερο κοινό.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, όσον αφορά τις πολλαπλές δραστηριότητες που εξελίσσονται σε αυτό τον χώρο, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του πάρκου www.socratessculpturepark.org όπου υπάρχουν πληροφορίες για όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5465&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 02.08.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote