Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΗ
ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΗ Εκτύπωση E-mail
24.07.10

Της Χαράς Σαριδακη

Σε δεξαμενή ευχάριστων καλοκαιρινών συναντήσεων της Ομογένειας έχει μετατραπεί το σπίτι του συλλόγου Λημνίων στην Αστόρια, το οποίο διαθέτει έναν όμορφο κήπο και όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις, για την εξυπηρέτηση των φίλων επισκεπτών του.

Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους τους Ομογενειακούς κύκλους, ότι ο σύλλογος Λημνίων φημίζεται για την φιλοξενία του, με αποτέλεσμα να έχει αναδειχθεί σαν έναν από τους πιο ευχάριστους χώρους συνάντησης της παροικίας μας.
Μια τέτοια συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ με την παρουσία πολλών Ομογενειακών παραγόντων, οι οποίοι έδωσαν το παρών και πέρασαν μια ευχάριστη βραδιά, απολαμβάνοντας καλό φαγητό και το ευχάριστο κλίμα της παρέας που δημιουργήθηκε.
Από νωρίς ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Λημνίων Δ.Βεκιαρέλλης, άρχισε τις απαραίτητες προετοιμασίες, για να υποδεχτεί την μεγάλη καλοκαιρινή παρέα του συνδυασμού Νέοι Ορίζοντες ,που συγκεντρώθηκαν να γιορτάσουν την πρόσφατη εκλογική νίκη τους στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης.
Η βραδιά κύλησε υπέροχα και στον υπαίθριο χώρο ανάμεσα στις κληματαριές, οι συζητήσεις έδιναν και έπαιρναν, ενώ η ανταλλαγή απόψεων έδωσε το στίγμα της νέας αρχής που οραματίζεται η νεοεκλεγείσα διοίκηση της Ομοσπονδίας, που έχει σαν επικεφαλής τον κ. Ηλία Τσεκερίδη.
Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς, οι απαραίτητες τούρτες που έφτασαν προς τιμή των εορτάζοντων Ηλία Τσεκερίδη και Ηλία Νεοφώτιστο, που είχαν την τιμητική τους και δέχθηκαν τις ευχές όλων μας.
Την ιδέα της σύναξης, είχε ο κ.Πέτρος Γαλάτουλας και την οργάνωση της, ανέλαβαν με επιτυχία οι κκ. Α. Σκοτίδας, Γ.Μπελεγρίνης και Δ. Βεκιαρέλλης. Το ψήσιμο ανέλαβαν εκτάκτως,οι Φ. Παπαγερμανός και Δ. Σερέτης , ενώ ο οικοδεσπότης πρόεδρος του συλλόγου Λημνίων Λ. Κασάπης, φρόντισε διακριτικά να μην λείψει τίποτε από τους καλεσμένους .
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν ισοδυναμούν με χιλιάδες λέξεις, που εννοείτε όμως ότι δεν θα γραφτούν σε αυτό το κείμενο, καθόσον δεν μπορούν να αντικαταστήσουν επαρκώς την αυθεντικότητα της εικόνας.
Καλό καλοκαίρι

Πατηστε εδώ για να δείτε τις φωτογραφίες

photos by Hara Saridakis

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5439&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 05.08.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote