Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Παπακωνσταντίνου: «Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα»
Παπακωνσταντίνου: «Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα» Εκτύπωση E-mail
23.07.10

Την πρόσληψη συμβούλων, προκειμένου να αποτιμηθεί η αξία της κυβερνητικής συμμετοχής στη ATE Bank και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αποφάσισε η κυβέρνηση μετά τη διυπουργική συνάντηση.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, ήδη διεξάγονται οι σχετικές διαπραγματεύσεις, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ενώ αναμένεται οριστούν δύο ή τρεις διεθνείς τράπεζες.

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα» αλλά και εναλλακτικές λύσεις, εκτός από την πρόταση της Τράπεζας Πειραιώς ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπακωνσταντίνου. Στα ενδεχόμενα που εξετάζει η κυβέρνηση είναι και η πρόταση του κ. Πανταλάκη για «τετραπλή συγχώνευση», των κρατικών τραπεζών αλλά και το ενδεχόμενο αύξησης της συμμετοχής του Δημοσίου στον τραπεζικό κλάδο.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Παπακωνσταντίνου, ο φάκελος των αποκρατικοποιήσεων ανοίγει στο σύνολο του, ενώ κάθε σύμβουλος θα καταθέσει ανά τομέα τις προτάσεις του στην κυβέρνηση.

Ως προς το μέλλον της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη –στην οποία θα συμμετάσχουν οι αρμόδιοι γενικοί γραμματείς του κάθε υπουργείου αλλά και οι πρόεδροι των επιμέρους οργανισμών- ώστε να συζητηθούν ειδικότερα θέματα που αφορούν τη διαχείριση των ακινήτων.

ta nea

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5437&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote