Αρχική arrow EDITORIAL arrow ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ....
ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ.... Εκτύπωση E-mail
16.07.10

Του Σάκη Σερέτη

Αν κρίνουμε από τις εξελίξεις της τελευταίας εβδομάδας στην Ομοσπονδία, φαίνεται ότι οι τέως διοικούντες δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ετικέτα του πρώην που πρόσφατα τους απένειμε το εκλογικό σώμα και με σπασμωδικές κινήσεις εντυπωσιασμού, προσπαθούν να επιβάλλουν την αχρείαστη παρουσία τους.

Ο νέος πρόεδρος κ.Ηλίας Τσεκερίδης, έχει λάβει γνώση για τις «ιδιοκτησιακές» ανησυχίες κάποιων αμετανόητων και το θέμα αυτό, θα εξεταστεί σύμφωνα με πληροφορίες στην επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, στην οποία θα επιτραπεί και η είσοδος των δημοσιογράφων.

Η απαγόρευση εισόδου των δημοσιογράφων στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου, είχε επιβληθεί κατά την δεύτερη προεδρική θητεία του κ.Νίκου.Διαμαντίδη, η οποία ως γνωστό προήλθε από τις μονοκρατορικές εκλογές χωρίς αντίπαλο, τον Ιούνιο του 2006.
Από τότε μέχρι σήμερα, κύλησε πολύ νερό στον μύλο της επιλεκτικής ενημέρωσης και της απόκρυψης σημαντικών γεγονότων, με κορωνίδα τα ατυχή ευφυολογήματα συγκάλυψης σοβαρών οικονομικών και διοικητικών ατασθαλιών των τότε διοικούντων, για τα οποία κάποια στιγμή θα πρέπει να λογοδοτήσουν.
Το σαγηνευτικό μήνυμα της ατιμωρησίας, που επέβαλλε επί των ημερών του ο πρώην πρόεδρος Νίκος Διαμαντίδης και οι παρατρεχάμενοι υποτακτικοί του, πρέπει να σταματήσει εδώ και να αποκατασταθεί το συντομότερο η νομιμότητα και η διαφάνεια.
Η Ομοσπονδία δεν έχει τίποτα να κρύψει και η παρουσία εκπροσώπων του τύπου στις συνεδριάσεις της, θεωρώ ότι θα λειτουργήσει ευεργετικά στην άσκηση των καθηκόντων της.
Την δε σχετική άρση απαγόρευσης εισόδου των δημοσιογράφων, επιβεβαίωσε ο νέος πρόεδρος Ηλίας Τσεκερίδης σε συνέντευξη που μας παραχώρησε και το περιεχόμενο της θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες.
Όσον αφορά στα οικονομικά σκάνδαλα και τις διοικητικές ατασθαλίες, που έγιναν στο χρονικό ορίζοντα της εξαετίας που διανύσαμε από το 2004 μέχρι και σήμερα, κάνετε λίγο υπομονή και οι αποκαλύψεις έρχονται.
Το μπαλάκι της έρευνας για τα «κατορθώματα» κάποιων «εντιμότατων εθελοντών», περνάει πίσω στην σήραγγα του χρόνου, θέτοντας τέλος στις αποσιωπήσεις και τους συμψηφισμούς.
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5407&Itemid=29

Τελευταία ανανέωση ( 17.07.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote