Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ arrow ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΤΑΚΤΟΥΣ
ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΤΑΚΤΟΥΣ Εκτύπωση E-mail
14.07.10

 

 
 

Η απερχόμενη διοίκηση, πιστεύω ότι θα κληθεί σύντομα να απολογηθεί για τα «κατορθώματα» της ενώπιον της γενικής συνέλευσης, στην οποία θα πρέπει να δώσει ικανοποιητικές απαντήσεις για την αλαζονική συμπεριφορά της κατά την διάρκεια της θητείας της, με τελευταίο δείγμα τον εκβιασμό της εφορευτικής επιτροπής.

Τα επικοινωνιακά κουρτινάκια της ενότητας, έγιναν στάχτη μετά το μανιφέστο της εκτροπής που μας σερβίρισαν οι εμπνευστές –συντάκτες του, οι οποίοι θα πρέπει απολογούμενοι να πληρώσουν τον αντίστοιχο λογαριασμό των πράξεων τους.
Αλλιώς θα παρακολουθούμε αποσβολωμένοι την Ομοσπονδία να καταστρέφεται και οι βασικοί ένοχοι να ξεφεύγουν καλυμμένοι με το πέπλο της ενότητας
Χτες και προχθές, τα οικονομικά σκάνδαλα και οι διοικητικές ατασθαλίες, σήμερα και αύριο οι εκβιασμοί και οι απειλές στην εφορευτική επιτροπή.
Όλα όσα έγιναν στην Ομοσπονδία την τελευταία εξαετία, δείχνουν αποκαλυπτικά το μέτρο της εγκληματικής ανεπάρκειας αυτών που διαχειρίζονταν τις τύχες της.
Η σημερινή ωχρή εικόνα του οργανισμού, αντανακλά την εικόνα των τριών τελευταίων απερχομένων διοικήσεων και των προέδρων τους. Μιας ομήγυρης υπότροπων παραγόντων, αδύναμης, αμήχανης και πανικοβλημένης, η οποία ζητά απεγνωσμένα τον από μηχανής θεό, που θα τους δώσει συγχωροχάρτι και άφεση αμαρτιών για όλα τα «κατορθώματα» και τις ζαβολιές τους.
Ωστόσο η νέα διοίκηση, οφείλει να οδηγήσει το σκάφος σε καθαρά νερά και να προχωρήσει στην εξυγίανση του οργανισμού, ανταποκρινόμενη στο ύψος των περιστάσεων.
Ιεραρχώντας τις προτεραιότητες, θα πρέπει να εξετάσει προσεκτικά τις όποιες καταγγελίες που αφορούν σε ατασθαλίες διοικητικού και οικονομικού περιεχομένου, ρίχνοντας άπλετο φως σε πολλές υποθέσεις καθώς και στο άλλοθι του εθελοντισμού, που επικαλούνται επανειλημμένα οι υπότροποι της 29ης οδού.
Σίγουρα η αναγκαστική στοίχιση με την αυτοκάθαρση και τον επιμερισμό ευθυνών, δεν θα είναι ένας απλός περίπατος στο πάρκο.
Όμως αποτελεί τον μονόδρομο που θα οδηγήσει στην έξοδο από το τέλμα της απαξίωσης. που βρίσκεται κολλημένος ο οργανισμός τα τελευταία χρόνια.

Σάκης Σερέτης

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5397&Itemid=34

Τελευταία ανανέωση ( 30.07.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων