Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Στα άκρα Πάγκαλος - ΚΚΕ
Στα άκρα Πάγκαλος - ΚΚΕ Εκτύπωση E-mail
05.07.10

Σφοδρή επίθεση κατά του ΚΚΕ και της ηγεσίας του, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, αποκαλώντας το κόμμα και την κυρία Παπαρήγα «ανεύθυνους τυχοδιώκτες που θέλουν έναν νεκρό»...

«Το ΚΚΕ επιδιώκει τη βία. Είναι σαφές ότι η κ. Παπαρήγα και η ανεύθυνη τυχοδιωκτική ομάδα γύρω από την ηγεσία του ΚΚΕ θέλουν έναν νεκρό», είπε ο Θ.Πάγκαλος τόσο σε συνέντευξή του στα "Νέα", όσο και στην πρωινή εκπομπή του Μega.

«Οι νεκροί της Μarfin κάηκαν από δολοφόνους ακροαριστερούς που είχαν εγκολπώσει τα κηρύγματα της κυρίας Παπαρήγα, του κ. Τσίπρα και άλλων τέτοιων, το ίδιο και ο αστυνομικός που πρόσφατα δολοφονήθηκε. Δεν θα ήταν σκόπιμο να προσφέρουμε στην κυρία Παπαρήγα νεκρούς και τραυματίες σε μια βίαιη σύγκρουση που θα ξέφευγε από τον έλεγχο, για να μπορέσει να στήσει την αδιέξοδη πολιτική της», δήλωσε.

 

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, o αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, εκτίμησε πως τόσο το ΚΚΕ, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφράζουν το σύνολο της εργατικής τάξης και του λαού.

 

«Ο νέος Γκέμπελς»

 

«Γεννήθηκαν νέοι Γκέμπελς. Το μόνο που δεν έχει πει ακόμα η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι ότι το ΚΚΕ είναι υπεύθυνο για την καπιταλιστική οικονομική κρίση. Ειδικά ο κ. Πάγκαλος αποκαλύπτει για άλλη μια φορά με την ΚΥΠατζήδικη φρασεολογία του ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμη για κάθε είδους προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ και του λαϊκού κινήματος. Είναι επικίνδυνοι, οι εργαζόμενοι πρέπει να αγρυπνούν», ήταν η απάντηση του Περισσού.

 

 

«Ζήτημα κομματικής πειθαρχίας για το ασφαλιστικό»

 

Στις δηλώσεις του Mega, ο κ. Πάγκαλος έθεσε ανοικτά ζήτημα κομματικής πειθαρχίας για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου. «Αν υπάρξουν 6 - 7 βουλευτές που δεν ψηφίσουν το Ασφαλιστικό, τότε πάμε σε εκλογές και ο λαός θα κρίνει», δήλωσε.

 

«Η πειθαρχία τίθεται εκ των πραγμάτων κάθε φορά που υπάρχει μείζων νομοθετική πρωτοβουλία. Ο προϋπολογισμός και το μνημόνιο έθεταν τέτοιο θέμα. Νομίζω ότι και αυτό το νομοσχέδιο θέτει τέτοιο θέμα. Να πω όμως πως δεν πιστεύω καθόλου στη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ως λόχου που ψηφίζει συμπαγώς όλα τα νομοθετήματα. Ούτε δείχνω έλλειψη κατανόησης για την αφόρητη πίεση που υφίστανται οι βουλευτές μας», αναφέρει ο κ. Πάγκαλος στη συνέντευξή του στα "Νέα".

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5367&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote