Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow "Η ΝΔ έχει σχέδιο για να βγάλει την οικονομία από τα δεσμά του Μνημονίου"
"Η ΝΔ έχει σχέδιο για να βγάλει την οικονομία από τα δεσμά του Μνημονίου" Εκτύπωση E-mail
03.07.10

Σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.
Ο κ. Σαμαράς καταλόγισε στην κυβέρνηση ψέματα, σφάλματα και αντιφάσεις, που συρρικνώνουν όπως είπε ραγδαία την επιρροή της.

Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε ότι η ΝΔ έχει σχέδιο για να βγάλει την οικονομία από τα δεσμά του Μνημονίου και υπογράμμισε ότι η παράταξη αφήνει πίσω το χθες.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε μεταξύ άλλων πως οι υπουργοί της κυβέρνησης τσακώνονται μεταξύ τους, έκπληκτοι πληροφορούνται ότι διατάξεις των νομοσχεδίων τους είναι αντισυνταγματικές και επικαλούνται το Μνημόνιο για να επιβάλουν πράγματα, τα οποία το Μνημόνιο δεν προβλέπει.

«Η ΝΔ ως κυβέρνηση ζήτησε συναίνεση, ως αντιπολίτευση πρόσφερε τη συναίνεση, αλλά ποτέ δεν δέχθηκε υποταγή», σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ που -όπως είπε- δεν πρόσφερε συναίνεση ούτε ως κυβέρνηση ούτε ως αντιπολίτευση και υποτάχθηκε σε έναν δρόμο αδιέξοδο, «που επιβάλλει ασκήσεις ματαιότητας και θυσίες δυσβάστακτες για τους Έλληνες πολίτες», υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΝΔ συμπλήρωσε ότι η αναδιοργάνωση του κόμματος είναι σε εξέλιξη, «τώρα που τζάκια, μηχανισμοί, φέουδα τέλειωσαν πια και τέλειωσαν οριστικά».

skai

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5363&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote