Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Κάλεσμα Κουβέλη στις προοδευτικές δυνάμεις
Κάλεσμα Κουβέλη στις προοδευτικές δυνάμεις Εκτύπωση E-mail
01.07.10

Κάλεσμα στους προοδευτικούς, στους σοσιαλιστές που πίστεψαν στα μεγάλα λόγια και στους ανένταχτους αριστερούς που όπως είπε αναζητούν νέα πορεία για την αποκατάσταση των αξιών απηύθυνε την Πέμπτη ο Φώτης Κουβέλης.

Στην πρώτη δημόσια συγκέντρωση του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς επιτέθηκε στα δύο μεγάλα κόμματα τονίζοντας παράλληλα ότι ο αριστερισμός δεν δίνει λύσεις και εάν κυριαρχήσει επιταχύνει την πορεία προς τα αδιέξοδα.

Ο κ. Κουβέλης είπε ότι στόχος του νέου κόμματος είναι να φέρει την πολιτική στους πολίτες και τους πολίτες στην πολιτική και τόνισε ότι θεμέλιο των προτάσεων και της συγκρότησης της Δημοκρατικής Αριστεράς είναι οι ανανεωτικές ιδέες , ο δημοκρατικός σοσιαλισμός , ο αριστερός ευρωπαϊσμός, η μεταρρυθμιστική στρατηγική και η οικολογική παρέμβαση και εγρήγορση.

Για τις συζητούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό ο κ. Κουβέλης υπογράμμισε ότι το ασφαλιστικό σύστημα που προωθεί η κυβέρνηση αποδομεί και ανατρέπει τα δικαιώματα των πολιτών και στερεί το δικαίωμα στη σύνταξη τις επόμενες γενιές σημειώνοντας ότι η δική μας θέση είναι δεμένη με την παράδοση της ελληνικής αριστεράς, της πατριωτικής στάσης ευθύνης όταν η χώρα και η κοινωνία βρίσκεται σε μεγάλους κινδύνους. Ο κ. Κουβέλης είπε ότι το κόμμα του δεν επενδύει στην κατάρρευση της χώρας και πρόσθεσε ότι το συμφέρον της χώρας, της κοινωνίας είναι πάνω από το κομματικό μας συμφέρον.

skai

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5353&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 01.07.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote