Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ arrow ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ Εκτύπωση E-mail
21.09.07

 Του Σάκη Σερέτη

Μετά απο αρκετές ημέρες περίεργης σιωπής, εκ μέρους της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης οσον αφορά την τύχη του περιβόητου “συνεδρίου», κυκλοφόρησε ενα δελτίο τύπου που ανακοίνωσε την αναβολή του, λόγω των Εθνικών εκλογών στην Ελλάδα.

Οι αποκαλύψεις μας, που έφεραν στο φώς της δημοσιότητος την αποστασιοποίηση, καθώς και τις παραιτήσεις της επιστημονικής επιτροπής, οι οποίες παρέμεναν κρυφές για αρκετό διάστημα, προκάλεσαν οργή και αγανάκτηση στους κόλπους των μελών του Δ.Σ της “κραταιάς”,καθώς και την παραίτηση απο την οργανωτική επιτροπή του κ.Χ.Βουρνά.

Το γαϊτανάκι των εξελίξεων καθώς και οι αντιδράσεις των απληροφόρητων και ανυποψίαστων "μελών"του Δ.Σ.της Ομοσπονδίας,δρομολόγησαν την αναβολή του συνεδριακού εγχειρήματος,βυθίζοντας στον πόνο τους επικοινωνιακούς φωστήρες του κ.Δημητρίου,οι οποίοι ειχαν επενδύσει τα πάντα σε αυτό το "συνέδριο".

Φυσικά αυτό δεν έριξε καθόλου το ηθικό των εγκεφάλων της παραπληροφόρησης,οι οποίοι θεωρούν οτι απευθύνονται σε ατομα με μειωμένη αντίληψη και με την μέθοδο της φημολογίας απειλούσαν θεούς και δαίμονες,στέλνοντας παράλληλα και προειδοποιητικές βολές πρός πάσα κατεύθυνση.

Κάπως  ετσι λοιπόν,οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας λειτούργησαν υπό πίεση και η απειλές που διοχέτευαν έντεχνα τα παράσιτα της παραπληροφόρησης,τους οδήγησαν για μια ακόμη φορά στην λεωφόρο της ανακρίβειας .

 Αποκρύπτωντας  προηγούμενη απόφαση του Δ.Σ που στηρίχθηκε στην πρόταση του Π.Μιχαλέα,η οποία  ελεγε οτι το “συνέδριο» αναβάλλεται,μέχρι να εχει την αποδοχή η εστω την ανοχή των επισήμων φορέων που μέχρι σήμερα το απέριπταν, προφανώς για τους δικούς τους λόγους, ανακοίνωσαν οτι το εγχείρημα τους αναβάλλεται λόγω εκλογών.

Τώρα που τελείωσαν οι Εθνικές εκλογές στην Ελλάδα,θα ηταν φρόνιμο να μας ενημερώσουν για τις επόμενες ενέργειες τους και να αποκαλύψουν τα μελλοντικά σχέδια τους(εάν υπάρχουν) που εχουν σχέση με το “συνέδριο” ,παρουσιάζοντας αυτή την φορά την αληθινή εικόνα .

Φυσικά αυτό το ψεμματάκι ειναι πολύ μικρό σε σύγκριση με τα υπόλοιπα και τερατώδη που μας τροφοδοτούσαν ολον αυτό τον τελευταίο καιρό,ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των επικοινωνιακών μισθοφόρων τους.

Ομως φτάνει πιά,οχι άλλα ψέμματα,ο φαύλος κύκλος της παραπληροφόρησης πρέπει να κλείσει οριστικά και οι “αξιωματούχοι”της Ομοσπονδίας, θα πρέπει να ενημερώσουν με πραγματικά στοιχεία και απολογισμούς τούς συλλόγους-μέλη,οι οποίοι λόγω της παρατεταμμένης μυστικότητας και των κρυφών χειρισμών που επέβαλλαν τα επικοινωνιακά παράσιτα του κ.Δ.Δημητρίου,δεν εχουν την καθαρή εικόνα των ενεργειών της Ομοσπονδίας.

Το τέλος του Σεπτέμβρη έφτασε και φυσιολογικά θα πρέπει να κληθούν οι συλλόγοι –μέλη της Ομοσπονδίας σε μία γενική συνέλευση, οπου εκεί θα δοθεί και  η τελευταία ευκαιρία στους  “αυτοδιόριστους” να ξεκαθαρίσουν  την κατάσταση και να αναλάβει ο καθένας τους το μερίδιο ευθύνης που του πέφτει ανάλογα.

 Οσον αφορά τους αμετανόητους των επικοινωνιακών τρίκ που επινόησαν και προσπάθησαν να εφαρμόσουν στην πλάτη της Ομογένειας τα σχέδια τους για αυτοπροβολή με το αζημίωτο βέβαια, θα ηθελα να τους υπενθυμίσω “οτι όποιος σκάβει τον λάκκο των  άλλων  πέφτει πρώτος μέσα”.
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=534&Itemid=34

Τελευταία ανανέωση ( 09.12.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote