Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Χρυσοχοΐδης: "Έχασα έναν αγαπημένο συνεργάτη"
Χρυσοχοΐδης: "Έχασα έναν αγαπημένο συνεργάτη" Εκτύπωση E-mail
25.06.10

Για άνανδρο χτύπημα έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στην είσοδο του υπουργείου.Ο αστυνομικός υποδιευθυντής και υπασπιστής του κ.Χρυσοχοΐδη είναι ο Γιώργος Βασιλάκης, 52 χρονών, πατέρας δύο παιδιών. "Προσωπικά, έχασα έναν πολύτιμο και αγαπημένο συνεργάτη", είπε ο υπουργός.

 

Ο αστυνομικός υποδιευθυντής και υπασπιστής του κ.Χρυσοχοΐδη είναι ο Γιώργος Βασιλάκης, 52 χρονών, πατέρας δύο παιδιών. "Προσωπικά, έχασα έναν πολύτιμο και αγαπημένο συνεργάτη", είπε ο υπουργός.

"Οι άναδροι δολοφόνοι θα βρεθούν και θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη για να δικαστούν σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους" σημείωσε ο υπουργός και πρόσθεσε: "Δεν φοβόμαστε και δεν τρομοκρατούμαστε, θα συνεχίσουμε αδιάκοπα τον αγώνα για να καταστήσουμε τους πολίτες ασφαλείς."

 

Νωρίτερα την πόρτα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη πέρασε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, ο Προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Φίλιππος Κουτσάφτης και Διοικητής της Αντιτρομοκρατικής Αλκιβιάδης Τζιώτης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ενημερώθηκε για την έκρηξη και εξέφρασε τον συγκλονισμό και τη στήριξή του για το φόνο του υπασπιστή του.

 

Οργή στο ΠΑΣΟΚ

 

"Η αποψινή τρομοκρατική, δολοφονική επίθεση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν είχε στόχο μόνο τον Υπουργό και τους συνεργάτες του. Οι δολοφόνοι είχαν στόχο αθώες ανθρώπινες ζωές για να προκαλέσουν πανικό, να τρομοκρατήσουν την κοινωνία και να πλήξουν τους δημοκρατικούς θεσμούς", αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο γραμματέας του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτης Ξυνίδης. Τονίζει ακόμη ότι οι βομβιστές έχουν απέναντί τους όλες τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις και πολύ σύντομα θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας τονίζει στη δική του δήλωση πως "για μια ακόμη φορά, η τρομοκρατία, η παράλογη και τυφλή βία έβαλε στο στόχαστρό της την ελληνική κοινωνία και τη Δημοκρατία μας, δολοφονώντας άνανδρα έναν Έλληνα αξιωματικό της ΕΛΑΣ. Εκφράζω τα θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένειά του". ethnos

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5334&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 25.06.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote