Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ arrow ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ
ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Εκτύπωση E-mail
22.06.10

Του Σάκη Σερέτη

Πιθανόν σε κάποιες καθυστερημένες χώρες ,οι επιστήμονες να χρησιμοποιούν τα βλαστοκύτταρα για ιατρικούς λόγους , όμως εδώ στην μικρή Αστόρια, οι εκφραστές της χουντικής ιδεολογίας , χρησιμοποιούν τα βλαστάρια τους για την προαγωγή του τραμπουκισμού που πολλές φορές οδηγεί στην χειροδικία..

Αν και οι διαφορές είναι λίγο περίεργες , τα αποτελέσματα είναι σίγουρα ανησυχητικά, αν κρίνει κανείς τις εκδικητικές συμπεριφορές κάποιων εκλεγμένων της Ομογένειας , οι οποίοι φιλοδοξούν να μας περάσουν την εικόνα της αθώας περιστεράς που επαγγέλλονται.

Σαν τελευταίο παράδειγμα θα αναφερθώ στην περίπτωση χειροδικίας του Δ.Δημητρίου εις βάρος του Π.Γαλάτουλα, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την εισαγωγή του δεύτερου στο νοσοκομείο και την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ευτυχώς αυτή η επίδειξη τραμπουκισμού δεν είχε μοιραία αποτελέσματα για τον Π.Γαλάτουλα, ο οποίος δείχνοντας στοιχεία πολιτισμένου ανθρώπου,  έδωσε τόπο στην οργή, θεωρώντας λήξασα την απρόκλητη επίθεση.
 
Όμως τέτοιες ακραίες συμπεριφορές, θα πρέπει να προβληματίσουν την ειρηνική κοινωνία μας, η οποία σε γενικές γραμμές καταδικάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές και θα πρέπει να αποστασιοποιηθεί υπεύθυνα πια, από τα βλαστάρια του τραμπουκισμού.
 
Το θερμοκήπιο της «κραταιάς», έχει υποθάλψει δυστυχώς λίγα τέτοια βλαστάρια τα τελευταία χρόνια , προσφέροντας τους θέσεις στο κοινωνικό σύνολο που αποδείχτηκε από τις πράξεις τους πως δεν τους άξιζαν.
 
Όμως τώρα έφτασε ο κόμπος στο χτένι και οι δήθεν «αθώες περιστερές» που φτερουγίζουν επιθετικά στην αυλή μας, θα πρέπει απομακρυνθούν το συντομότερο για να αποφύγουμε τα χειρότερα.
 
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5326&Itemid=34

Τελευταία ανανέωση ( 22.06.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote