Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Σαμαράς: «Θέλουμε να ξαναστήσουμε τον τόπο στα πόδια του»
Σαμαράς: «Θέλουμε να ξαναστήσουμε τον τόπο στα πόδια του» Εκτύπωση E-mail
22.06.10

«Θέλουμε να ξαναστήσουμε τον τόπο στα πόδια του και όχι να είμαστε απλώς καλύτεροι από τους προηγούμενους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην παρουσίαση του βιβλίου «Αγώνας ιδεών, ισχυρό κόμμα, ισχυρό πολιτικό σύστημα».

Το βιβλίο έχει επιμεληθεί η επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαριέττα Γιαννάκου και είναι μια συλλογή άρθρων πολιτικών και διανοουμένων, με αντικείμενο την πορεία ανασύνταξης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

«Το βιβλίο αναδεικνύει την προοπτική της ελπίδας για τον τόπο, προσφέρουμε αισιοδοξία όταν οι άλλοι βυθίζουν τη χώρα στην κατάθλιψη» ανέφερε ακόμη ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι χωρίς αγώνα ιδεών δεν υπάρχει πολιτική νίκη. Σημείωσε ακόμη ότι είναι κείμενο που ακουμπά την ψυχή της παράταξης και είναι η συνεισφορά της κ. Γιαννάκου στον αγώνα ιδεών.

«Πρέπει να αναδιαμορφώσουμε το πολιτικό σύστημα, δηλαδή να αναδιατάξουμε το πλέγμα των πολιτικών θεσμών και των οργάνων του κράτους με γνώμονα την διαφάνεια, την αλληλεγγύη, την βιώσιμη ανάπτυξη και την ευρωπαϊκή ενοποίηση» ανέφερε από την πλευρά της η Μαριέττα Γιαννάκου.

skai

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5323&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote