Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΘΥΜΑ ΑΝΑΙΤΙΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ
ΘΥΜΑ ΑΝΑΙΤΙΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ Εκτύπωση E-mail
21.06.10

Του Σάκη Σερέτη

 
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ο κ.Πέτρος Γαλάτουλας ,ύστερα από χτύπημα που δέχθηκε από τον κ.Δημήτριο Δημητρίου σήμερα το πρωί , σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Αστόριας, όπου βρίσκονταν με διαφορετικές παρέες..

Τον κ.Γαλάτουλα συνόδευσε στο ασθενοφόρο ο κ. Κλεάνθης Μειμάρογλου, ο οποίος έτρεξε εκεί μόλις έμαθε για το περιστατικό.

Κατά την επίσκεψη μου στο νοσοκομείο Μπούθ Μεμόριαλ του Φλάσινγκ, είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με το θύμα της επίθεσης Πέτρο Γαλάτουλα , ο οποίος δήλωσε ότι δέχθηκε αναίτια επίθεση από τον κ.Δημήτριο Δημητρίου, ο οποίος τον χτύπησε στην δεξιά πλευρά του λαιμού του στο ύψος της καρωτίδας, με αποτέλεσμα να αισθανθεί έντονη αδιαθεσία .

Τα εμφανή σημάδια από το χτύπημα , οδήγησαν τους ιατρούς του νοσοκομείου στο συμπέρασμα, ότι κ. Γαλάτουλας δέχθηκε επίθεση και τον παρέπεμψαν να καταγγείλει το γεγονός στις αρμόδιες αρχές..Στην συνέχεια υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων και γύρω στις 3.10 το μεσημέρι, μεταφέρθηκε στο σπίτι του.

Αρκετοί ομογενείς που πληροφορήθηκαν το γεγονός έσπευσαν στο νοσοκομείο, μεταξύ αυτών , οι κκ.Δ.Βεκιαρέλλης ,Ν.Διαμαντίδης ,Π.Βεκιαρέλλης, η κ.Γιούλη Πανταζή , ο ιδιοκτήτης του Ελληνικού καναλιού τηλεόρασης Δημήτρης Καστανάς και ο πρωταγωνιστής της αναίτιας επίθεσης, Δ.Δημητρίου . Ο γράφων επικοινώνησε με τον κ.Δ.Δημητρίου ,ζητώντας την δική του τοποθέτηση στο όλο θέμα και ο κ Δημητρίου αρνήθηκε να το συζητήσει..

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5320&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 21.06.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote