Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Στη Ν. Υόρκη ο πρωθυπουργός
Στη Ν. Υόρκη ο πρωθυπουργός Εκτύπωση E-mail
19.06.10

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται στη Νέα Υόρκη από χθες το βράδυ για να προεδρεύσει στο Συμβούλιο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, από αύριο μέχρι την Τρίτη.

Στο περιθώριο των εργασιών του Συμβουλίου θα συναντηθεί με αρκετούς ξένους ηγέτες και προσωπικότητες του σοσιαλιστικού χώρου.

Κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη, θα έχει επίσης συνάντηση με το γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι μουν, τη Δευτέρα τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας). Από ελληνικής πλευράς θα συμμετέχουν στη συνάντηση ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας και ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΗΕ, πρέσβης Αναστάσης Μητσιάλης.

Ο κ. Παπανδρέου θα δώσει συνεντεύξεις σε αμερικανικά ΜΜΕ, ενώ αύριο θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου προς τα ομογενειακά ΜΜΕ στο Ελληνικό Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας.

Την Τρίτη το πρωί (τοπική ώρα), ο κ. Παπανδρέου θα προεδρεύσει της τρίτης συνεδρίασης του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

www.kathimerini.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5311&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote