Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΤΟΛΜΗΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΤΟΛΜΗΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Εκτύπωση E-mail
18.06.10

Του Σάκη Σερέτη

Μετά από πολλές και συνάμα εξαντλητικές συνεδριάσεις η εφορευτική επιτροπή που θα διεξάγει τις εκλογές στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης , έριξε αυλαία στο θέατρο του παραλόγου που είχε στηθεί και με δημοκρατικές και ξεκάθαρες απαντήσεις έδωσε το στίγμα της.

Η επιτροπή στηρίζοντας τις αποφάσεις της στην ισονομία και στα δικαιώματα που απορρέουν από αυτή ,απάντησε με δίκιο σε παλαιότερες άδικες αποφάσεις αποκλεισμού του ενός ψηφοδελτίου και με την νομική υποστήριξη του Βασίλη Σφυρόερα, σηματοδότησε μια νέα αρχή για τα δεδομένα του οργανισμού , που δυστυχώς όμως εξακολουθεί να ταλανίζεται από την έντονη αντιπαλότητα που διακατέχει τους υποψήφιους μνηστήρες της.

Έτσι οι εκλογές της 19ης Ιουνίου θα διεξαχθούν με δυο ψηφοδέλτια , διαψεύδοντας πανηγυρικά τους λασπολόγους που έσπευσαν να απονείμουν την ετικέτα της σκοπιμότητας στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.
Η εφορευτική επιτροπή αυτής της εκλογικής αναμέτρησης , έκανε το πρώτο βήμα για την εξυγίανση του οργανισμού, ζητώντας από όλους τους υποψηφίους να υπογράψουν μια δήλωση, που θα βεβαιώνει ότι δεν έχουν καταδικαστεί από την Ελληνική και Αμερικανική δικαιοσύνη και σαν πρώτο βήμα, υπέγραψαν αυτή την δήλωση και τα πέντε τακτικά μέλη της.
Το μέτρο αυτό προτάθηκε από την εφορευτική επιτροπή,  να επεκταθεί και σε όλους τους αντιπροσώπους των συλλόγων στην Ομοσπονδία, καθώς έτσι θα μπει ένα φρένο στην αρνητική φημολογία  που απαξιώνει τον οργανισμό και ταυτόχρονα απωθεί τους νέους   ανθρώπους να ασχοληθούν με τα κοινά. της
Εύχομαι η νέα διοίκηση που θα εκλεγεί, να υιοθετήσει αυτή την πρόταση και  να φανεί αντάξια των προσδοκιών όλων αυτών που θα την τιμήσουν με την ψήφο τους, γιατί πιστεύω ότι κανένας σοβαρός άνθρωπος, δεν θέλει να αποτελεί μέλος ενός οργανισμού, που πιθανόν κρύβει σκελετούς στην ντουλάπα του.
Οι τολμηρές αποφάσεις, χρειάζονται και τα κατάλληλα πρόσωπα για να τις εφαρμόσουν και τον τελικό λόγο, θα τον έχουν οι ψηφοφόροι που θα αποφασίσουν με την ψήφο τους, αν θέλουν να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο της ατασθαλίας που κατασκήνωσε στην αυλή μας.
 
Για το μόνο πράγμα που λυπάμαι , είναι για τον επίτιμο πρόεδρο της Ομοσπονδίας, που μοίραζε στα ΜΜΕ καταγγελτικές επιστολές απευθυνόμενες στην εφορευτική επιτροπή, χωρίς καν να μπει στον κόπο να την αποστείλει αρμοδίως και  στα μέλη της.
Προφανώς προετοίμαζε  θριαμβευτική  εμφάνιση, με ταυτόχρονη κατάληψη του μικροφώνου όπως συνηθίζει και ξεχάστηκε .
Όμως μην στεναχωριέσαι πρόεδρε, εσύ να είσαι καλά και που ξέρεις ;
Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά σας θάναι αν το αποφασίσουν οι ψηφοφόροι..
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5309&Itemid=37

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote