Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ arrow ΤΟ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ ΤΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ…..
ΤΟ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ ΤΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ….. Εκτύπωση E-mail
16.06.10

Του Σάκη Σερέτη

 
Η επανάληψη είναι σίγουρα η μητέρα της μάθησης και σαν θεώρημα η φράση αυτή, φαίνεται ότι έχει υιοθετηθεί σε μικρή ευτυχώς κλίμακα από τους πρώην και νυν αξιωματούχους στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης. Αλλιώς δεν εξηγείτε η ροπή τους στην επανάληψη πανομοιότυπων λανθασμένων χειρισμών, οι οποίοι επιβεβαιώνουν και την ατάκα που χρησιμοποιεί συχνά ένας πρώην πρόεδρος, που λέει ότι «ο βλάκας είναι ανίκητος».

Σεβόμενος την θέση μου ανάμεσα στους εκλεγμένους της εφορευτικής επιτροπής, που ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά και να διεξάγει τις εκλογές 2010 στην πολύπαθη «κραταιά», ακολουθώ τις δημοκρατικές διαδικασίες της επίσημης ενημέρωσης, που αποκλείουν επιλεκτικές διαρροές πληροφοριών, οι οποίες με βρίσκουν κάθετα αντίθετο.

Ωστόσο επειδή κάποιοι έχουν μετατρέψει την συγνώμη σε ακορντεόν που ανοιγοκλείνει ανάλογα με τον ρυθμό των προθέσεων τους , θα ήθελα να τους υπενθυμίσω ότι η έκφραση συγνώμης, δεν λειτουργεί σαν σφουγγαράκι μαγικό που διαγράφει κιμωλίες στον πίνακα.
Όσον αφορά στις λασπολογικές έργολαβίες και τις κατευθυνόμενες ασκήσεις προπηλακισμού που εξαπολύονται από τους υποστηρικτές του ανώμαλου παρελθόντος στην Ομοσπονδία, τις θεωρώ πράξεις απελπισίας που αποδεικνύουν τον χαρακτήρα αυτών που τις εφαρμόζουν.
Ο καθένας ότι έχει δείχνει άλλωστε.
Όμως δεν είναι τυχαία σύμπτωση, ότι τις τελευταίες ημέρες δέχομαι τέτοιου είδους φραστικές επιθέσεις από τους συνήθεις ύποπτους..
Αυτού του είδους οι επιθέσεις όμως ,με κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενο όταν σκέφτομαι, πόσο δύσκολη θα ήταν η θέση μου, εάν χρειαζόταν να υπερασπιστούν τις επιλογές μου, άτομα που δεν σέβονται τις δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργούν αυθαίρετα έξω από κάθε λογική.
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5304&Itemid=39

Τελευταία ανανέωση ( 09.10.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote