Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ arrow Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.
Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Εκτύπωση E-mail
13.06.10

Tης Χαρας Σαριδακη

Πολλά λέγονται και ακόμη πιο πολλά υπονοούνται στα διάφορα στέκια των ομογενών, μετά την απόφαση της εφορευτικής επιτροπής να αναβάλλει τις εκλογές της 13ης Ιουνίου στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης.

Τα δελτίο τύπου που εξέδωσε η εφορευτική επιτροπή, αποτυπώνει ανάγλυφα μια σειρά από προβλήματα που αντιμετωπίζει ασκώντας τον έλεγχο της, ενώ παράλληλα στέλνει και ένα σημαντικό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες .

Το κατά πόσον θα ακουστεί ότι το μήνυμα ελήφθη σοβαρά υπόψη, είναι μια άλλη ιστορία που σίγουρα θα μας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον, καθώς θα περιμένουμε να δούμε τις προθέσεις του επόμενου νικητή των εκλογών.

Η εφορευτική επιτροπή με τον τρόπο που αιτιολόγησε την αναγκαία αναβολή των εκλογών, πιστεύω ότι έδωσε ξεκάθαρα ,το στίγμα της ανεπάρκειας που βασιλεύει εδώ και πολλά χρόνια στην Ομοσπονδία . Ας πάρουν το μήνυμα όλοι οι ανεύθυνοι διαχειριστές αυτής της μίζερης κατάστασης και πιο πολύ οι ψηφοφόροι που θα κληθούν να αποφασίσουν με την ψήφο τους, αν θέλουν την πρόοδο και τον εκδημοκρατισμό του θεσμού.

Ραντεβού λοιπόν στις 19 Ιουνίου 2010 που θα διεξαχθούν οι εκλογές, όμως μέχρι τότε σκεφτείτε πολύ σοβαρά, ποιο μοντελάκι θα ταιριάζει καλύτερα στην γηραιά Ομοσπονδία , που παρά τα 70 και κάτι χρόνια της, εξακολουθεί να παιδιαρίζει επικίνδυνα δια των εκλεγμένων αντιπροσώπων της…

Καλό βόλι…

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5290&Itemid=34

Τελευταία ανανέωση ( 14.06.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote