Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ.
ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ. Εκτύπωση E-mail
10.06.10

Της Χαράς Σαριδάκη

Ενώ οι εργασίες του απερχομένου διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας έχουν πλέον και τυπικά τελειώσει, εντούτοις στο κτήριο του οργανισμού παρατηρείται έντονο πήγαινε –έλα με χαρακτηριστική την παραμονή των «επισκεπτών», πολλές φορές μέχρι αργά τα μεσάνυχτα.

 

Προφανώς κάποιοι προηγούμενοι διοικούντες την ομοσπονδία, δεν μπορούν να κόψουν τον ομφάλιο λώρο της εξάρτησης από τα θεωρούμενα δικά τους λημέρια και ξημεροβραδιάζονται εκεί τρώγοντας και πίνοντας, υποχρεώνοντας τον οργανισμό να πληρώνει τα έξοδα της ηλεκτροδότησης, για να κάνουν αυτοί το καπρίτσιο τους.

Όμως η Ομοσπονδία δεν είναι ιδιοκτησία τους και καλό θα ήταν αυτοί οι μόνιμοι νυχτερινοί θαμώνες της «κραταιάς», να μετακομίσουν βρίσκοντας καινούργιο στέκι, όπου θα μπορούν να κάθονται όσο χρόνο θέλουν χωρίς να επιβαρύνουν οικονομικά την Ομοσπονδία.

Αυτή την προεκλογική περίοδο, οι μόνοι που έχουν αιτιολογημένους λόγους παραμονής στο κτήριο της Ομοσπονδίας, είναι τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, η οποία συνεδριάζει ασκώντας τον επιβεβλημένο έλεγχο πριν από τις εκλογές.

Όμως παραδόξως, παρατηρείτε το φαινόμενο των συχνών νυχτερινών συνάξεων του συνδυασμού που ηγείται ο κ.Δ.Δημητρίου εντός του κτηρίου της Ομοσπονδίας, γεγονός που δημιουργεί ερωτηματικά για την νόμιμη χρήση του κτηρίου, του οποίου την λυπητερή των εξόδων λειτουργίας, θα κληθεί να πληρώσει το ταμείο της ομοσπονδίας.

Όσον αφορά στις εργασίες της εφορευτικής επιτροπής, οι καθημερινοί έλεγχοι συνεχίζονται ,έχοντας σε κάποιες περιπτώσεις την νομική υποστήριξη του δικηγόρου Βασίλειου Σφυρόερα, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά και άμεσα στο κάλεσμα της εφορευτικής επιτροπής.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5278&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 30.06.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote