Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Ηχηρά ονόματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μένουν εκτός Βουλής Εκτύπωση E-mail
18.09.07
 Πρωτοκλασάτα ονόματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, υπουργοί αλλά και γνωστοί στο ευρύ κοινό βουλευτές, δεν κατάφεραν να μπουν στην Βουλή.

Από την ΝΔ έχασε την έδρα της η υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου και ενδεχομένως να την χάσει και ο υφυπουργός Γιώργος Καλός, καθώς φαίνεται να χρεώνονται προσωπικά την αναταραχή που προκάλεσε η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση αλλά και το βιβλίο Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού.

 Ακόμη, από την Α΄ Αθηνών εκτός Κοινοβουλίου μένουν οι Δημήτρης Κωνσταντάρας και Έλενα Κουντουρά, από τη Μαγνησία η Ζέτα Μακρή, από την Κέρκυρα ο Νίκος Γεωργιάδης και στην Αχαΐα ο Νίκος Νικολόπουλος. 

 Από το ΠΑΣΟΚ εκτός Βουλής μένουν οι Θανάσης Τσούρας και παντελής Οικονόμου από την Α΄ Αθήνας και οι Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Γιώργος Ανωμερίτης και στέφανος Τζουμάκας από την Β΄ Αθήνας.

 Στην Α΄ Θεσσαλονίκης χάνει την έδρα του ο άλλοτε πανίσχυρος Άκης Τσοχατζόπουλος και ο Σπύρος Βούγιας. Ακόμη, εκτός Κοινοβουλίου μένουν από τα Χανιά ο Νίκος Χριστοδουλάκης, την Κεφαλλονιά ο Γεράσιμος Αρσένης και την Ηλεία οι Βασίλης Κοντογιαννόπουλος και Δημήτρης Γεωργακόπουλος. 

 Σε θρίλερ εξελίσσεται η «μάχη» του υφυπουργού Παιδείας Γιώργου Καλού με τον Παναγιώτη Μελά στην Α΄ Πειραιά για την ΝΔ και του Χρήστου Πρωτόπαπα με τον Τηλέμαχο Χυτήρη στη Β΄ Αθήνας για το ΠΑΣΟΚ.

 Ο Κώστας Καραμανλής θα αποφασίσει για την τύχη του Αναστάσιου Νεράτζη στη Β΄ Πειραιώς και ο Γιώργος Παπανδρέου για τον Γιάννη Μαγκριώτη στην Α΄ Θεσσαλονίκης, αφού από το που θα κατέβουν οι αρχηγοί, θα εξαρτηθεί η είσοδος των υποψηφίων βουλευτών.

 Στο Κιλκίς ο Σάββας Τσιτουρίδης ήρθε δεύτερος, ενώ την προηγούμενη τετραετία είχε εκλεγεί πρώτος, ωστόσο δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος.   

ALFA

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=527&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 18.09.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote