Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΚΑΥΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ……
ΚΑΥΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ…… Εκτύπωση E-mail
05.06.10

Της Χαράς Σαριδάκη

 

Το διήμερο προεκλογικό συνέδριο στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, έλαβε τέλος με την ανακοίνωση των δυο υποψηφιοτήτων για την διεκδίκηση της προεδρίας. Ο κ. Ηλίας Τσεκερίδης και ο κ. Δημήτρης Δημητρίου θα είναι οι επικεφαλής των δυο συνδυασμών, που θα τεθούν στην κρίση των ψηφοφόρων διεκδικώντας την προεδρία για τα επόμενα δυο χρόνια.

 

Η εξελεγκτική επιτροπή που απαρτίζονταν από τους κ κ. Η. Δημητρόπουλο, Σ. Γαρυφάλλη, Μ. Τραχανή και Σ. Βασιλάκη, παρέδωσε την έγγραφη έκθεση της στα μέλη της γενικής συνέλευσης προς έγκριση, επισημαίνοντας λάθη και διοικητικές παραλείψεις που λειτούργησαν ανασταλτικά στο έργο της. Η επιτροπή διαχείρισης του κτηρίου καθώς και η γραμματεία της Ομοσπονδίας, σύμφωνα πάντα με το πόρισμα ελέγχου της εξελεγκτικής επιτροπής, εμφανίζουν πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους και δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις που δεν αρμόζουν σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό σαν την Ομοσπονδία..

Ωστόσο οι αυτές οι παραλήψεις θα μπορούσαν να μετριαστούν και να διορθωθούν, εφόσον η εξελεγκτική επιτροπή λειτουργούσε σύμφωνα με όσα ορίζει το καταστατικό και πραγματοποιούσε εμπρόθεσμους ελέγχους σε τακτά διαστήματα.

Οι εκλογές για την ανάδειξη της εφορευτικής επιτροπής όμως, φάνηκε πως ήταν το βασικό ζητούμενο της συνεδρίασης και ευθυγραμμισμένοι όλοι οι παρόντες σε αυτή την διαδικασία, αποδέχθηκαν αβασάνιστα τον οικονομικό απολογισμό της διετίας του κ. Δ. Καλαμαρά, καθώς ο χρόνος κυλούσε και όλα έδειχναν ότι είχαμε πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι την λήξη της συνεδρίασης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη της εφορευτικής επιτροπής, που θα διεξάγει τις εκλογές στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης στις 13 Ιουνίου 2010 ,εξελέγησαν οι εξής:

Χελιώτης Ιωάννης , Βεκιαρέλης Δημήτριος ,Τζώρτζης Γρηγόρης , Τομόπουλος Απόστολος , Σερέτης Διονύσιος, Κάλας Χάρης, Κακούρος Τιμολέων και Ζαπάντης Ιωάννης .

Σύμφωνα με το καταστατικό οι πέντε πρώτοι αποτελούν τακτικά μέλη της εφορευτικής επιτροπής και οι υπόλοιποι δυο αναπληρωματικά .

Η εφορευτική επιτροπή συνήλθε σε σώμα και εξέλεξε τον Ιωάννη Χελιώτη (πρόεδρο)

Απόστολο Τομόπουλο (αντιπρόεδρο),Σερέτη Διονύσιο (γραμματέα), Τζώρτζη Γρηγόρη (αναπληρωτή γραμματέα) και Βεκιαρέλη Δημήτριο (μέλος).

Η εφορευτική επιτροπή παρέλαβε τις υποψηφιότητες των δυο συνδυασμών, καθώς και τις έγγραφες αποδοχές των υποψηφιοτήτων τους, οι οποίες κατατέθηκαν από τους επικεφαλής των δυο συνδυασμών, Ηλία Τσεκερίδη (Νέοι Ορίζοντες) και Δημητρίου Δημήτριο (Hellenic American movement) και θα προχωρήσει στους απαραίτητους ελέγχους, προκειμένου να καταρτίσει τον τελικό κατάλογο των συλλόγων που θα λάβουν μέρος σε αυτή την εκλογική διαδικασία.

Oι συνδυασμοί έχουν ως εξής

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ τακτικοί υποψήφιοι 21

Τσεκερίδης Ηλίας ,Λαμπράκης Κων/νος, Γαλάτουλας Πέτρος,Βουρνάς Χρήστος,Γούσης Φρίξος, Τομόπουλος Κων/νος, Εγγλέζος Βασίλειος, Κατσάνος Κώστας, Βασιλάκης Σπύρος, Νοδάρος Γρηγόρης, Βασιλάτος Διονύσιος, Μειμάρογλου Κλεάνθης, Κατός Αργύρης, Πάρας Χρήστος, Καλύβας Γεώργιος, Χρυσομαλλίδης Γεώργιος, Αρώνης Αθανάσιος, Παράλαιμος Γεώργιος,Κοράκης Αθανάσιος,Τραμπάκουλος Απόστολος, Μπελεγκρίνης Γεώργιος.

Αναπληρωματικοί υποψήφιοι. 8

Γουνελάς Φώτης, Γιακουμής Παναγιώτης, Χρονόπουλος Παντελής, Αλαγιάνη Βάγια, Φουστανελλάς Μάνος,Ματσουκατίδης Δημήτριος,Κατέχη Μαρία, Ουρανίτσας Κων/νος.

HELLENIC AMERICAN MOVEMENT Τακτικοί υποψήφιοι 21

Δημητρίου Δημήτριος, Κωστόπουλος Νικόλαος, Ιωάννης Γκόρος, Παναγιώτης Μιχαλέας, Δημήτριος Καλαμαράς, Ιωάννης Ζαπάντης, Δήμος Σιώκης, Αγγελος Νιάκας, Αντώνιος Φωκάς, Ειρήνη Σταθάτος-Βασιλάκος, Ανδρέας Βασιλείου, Γεώργιος Αλικάκος, Ιωάννης Φυντανάκης, Παύλος Χατζηκυριάκος, Ευσταθιος Παπαχαραλάμπος, Ανέστης Αυγητίδης, Γεώργιος Δρογκάρης, Γεωργία Κοτζαμάνη, Γεώργιος Ρουσσάκης, Κων/νος Δρούγκος,Αθανάσιος Λιάμπας,.

Αναπληρωματικοί υποψήφιοι 2

Βασίλειος Τσιφτσής ,Διονύσιος Πυλαρινός.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Ειρήνη Σταθάτου-Βασιλάκου υποψήφια με τον συνδυασμό Hellenic American movement, υπέβαλλε εγγράφως την παραίτηση της από το ψηφοδέλτιο.

Επίσης η εφορευτική επιτροπή αποφάσισε να ζητήσει από όλους τους υποψηφίους αντιπροσώπους, που θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στις επερχόμενες εκλογές, να συμπληρώσουν μια υπεύθυνη δήλωση, που θα βεβαιώνει ότι δεν έχουν καταδικαστεί από την Ελληνική και Αμερικανική δικαιοσύνη.

 

 

 

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5261&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 16.07.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote