Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow «Δώστε μας χρόνο για να κάνουμε τις αλλαγές»
«Δώστε μας χρόνο για να κάνουμε τις αλλαγές» Εκτύπωση E-mail
23.05.10
«Δώστε μας χρόνο για να πραγματοποιήσουμε τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν» δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην ισπανική εφημερίδα El Pais. Παράλληλα, απέκλεισε το ενδεχόμενο αναδιαπραγμάτευσης του χρέους, τονίζοντας ότι αποτελεί θέμα αξιοπιστίας της χώρας να επιστρέψει τα χρήματα που έχει δανειστεί.

Ο κ. Παπανδρέου στη συνέντευξή του έκανε λόγο για σκληρά, αλλά αναγκαία οικονομικά μέτρα που ελήφθησαν, παρατηρώντας ότι ένας λόγος που είναι τόσο επώδυνα είναι γιατί η χώρα πρέπει να αποδείξει στη διεθνή κοινότητα ότι είναι έτοιμη για θυσίες. Επιπλέον επέρριψε ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για κακή διαχείριση, για εκτεταμένη φοροδιαφυγή και διαφθορά.

Παράλληλα, ο κ. Παπανδρέου αναφέρεται στο ρόλο των κερδοσκόπων και κάνει λόγο για μη έγκαιρη αντίδραση της διεθνούς κοινότητας.

Επισημαίνει ότι αυτό που συνέβη στην Ελλάδα θα μπορούσε να είχε συμβεί σε οποιαδήποτε χώρα και υπογραμμίζει ότι πλεον δεν αρκεί μια χώρα να λάβει μέτρα λιτότητας για να αντιμετωπίσει την κρίση.

ta nea

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5211&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων