Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ Εκτύπωση E-mail
21.05.10

Του Σάκη Σερέτη

 

Με επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις του «Οδυσσεβάχ» στο Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού στην Αστόρια, σε σκηνοθεσία της Λαμπρινής Σταθοπούλου και μουσική του Διονύση Σαββόπουλου

Μια καλοστημένη παράσταση που απευθύνεται κυρίως στους μικρούς φίλους του θεάτρου και σύμφωνα με την σκηνοθέτιδα, «μας θυμίζει πως σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι».

Οι συντελεστές του έργου για άλλη μια φορά απέδειξαν το ταλέντο τους και μέσα από την ερμηνεία των ρόλων τους, κατάφεραν να μεταδώσουν ευχάριστα τα μηνύματα του έργου.

Ωστόσο, άριστες εντυπώσεις άφησε για άλλη μια φορά η Ηλέκτρα Μανινάκη στον ιδιαίτερο ρόλο ρόλο του αφηγητή, όπως και η Λαρίσα Αντύπα, η οποία ερμηνεύοντας εντυπωσιακά πέντε διαφορετικούς ρόλους, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά το πολύπλευρο ταλέντο της.

Την θεατρική ομάδα αποτελούν οι ηθοποιοί : Λαρίσα Αντύπα ,Αθηνά Δελιάδη, Αλέξης Μαλαός, Ηλέκτρα Μανινάκη, Γεώργιος Πιλλάς και Δημήτρης Στιβαρός.

Οι παραστάσεις συνεχίζονται μέχρι και τις αρχές Ιουνίου και για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων τηλεφωνήστε στο (718) 726-7329.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5198&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 22.11.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >