Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow - "Χειραφετημένη απόφαση"
- "Χειραφετημένη απόφαση" Εκτύπωση E-mail
13.09.07
Δύο προεκλογικές βόμβες εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές.   Η πρώτη αφορά την σύνταξη 550 ευρώ στην ανασφάλιστη νοικοκυρά και η δεύτερη έγγραφο με ημερομηνία Σεπτέμβριος 2006 προς την ΕΕ, με το οποίο δύο υπουργοί (Ντ.Μπακογιάννη, Σ.Τσιτουρίδης) φέρεται να «συμφωνούν με την αλλαγή των ορίων ηλικίας σε βάρος των γυναικών».  

Ο κ. Παπανδρέου στην συνέντευξή του στην τηλεόραση του Alpha απάντησε και σε ερώτηση για το εάν θα συμμετέχει ο Κώστας Σημίτης στην κυβέρνηση που θα σχηματιστεί σε περίπτωση νίκης του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.

Ενας πρωθυπουργός, είπε, δεν θα ήταν δυνατό να μην κατέχει σημαντική θέση στο κυβερνητικό σχήμα.  Στο θέμα του εγγράφου που παρουσίασε ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ.Ρουσόπουλος. 

 Ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ είπε ότι η χώρα έχει παραπεμφθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ακριβώς επειδή δεν εφαρμόζει την αλλαγή των ορίων ηλικίας.  Ο ίδιος υπενθύμισε την πρόσφατη συνάντηση του υπουργού Απασχόλησης Βασίλη Μαγγίνα με τις ηγεσίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, προκειμένου να διαμορφωθεί κοινό μέτωπο στη συζήτηση της παραπομπής στο ευρωπαϊκό όργανο. 

 «Θέλω να πω ότι η εσκεμμένη παραποίηση, πέραν του ότι προδίδει πανικό, είναι εκ των πραγμάτων ατόπημα που έκανε ο κ. Παπανδρέου σήμερα» κατέληξε.  

εθνος

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=517&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 13.09.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote