Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Δέκα νεκροί από τα 8,2 R στην Ινδονησία
Δέκα νεκροί από τα 8,2 R στην Ινδονησία Εκτύπωση E-mail
13.09.07
Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από τον σεισμό μεγάθους 8,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που συγκλόνισε το μεσημέρι την Ινδονησία.

Ο ισχυρός σεισμός που σημειώθηκε στις δυτικές ακτές της Σουμάτρα έχει ήδη προκαλέσει τον θάνατο δέκα ανθρώπων και τον τραυματισμό τουλάχιστον εκατό, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.

 Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 30 χιλιομέτρων και το επίκεντρό του εντοπίστηκε σε απόσταση 130 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της Μπενγκούλου στη Σουμάτρα και 620 χιλιόμετρα δυτικά-βορειοδυτικά της πρωτεύουσας Τζακάρτα.. Στο μεταξύ, η μετεωρολογική υπηρεσία της Ινδονησίας ήρε τον τελευταίο της συναγερμό για τσουνάμι, που εκδόθηκε μετά τον ισχυρό μετασεισμό που ακολούθησε τον πρώτο πολύ ισχυρό σεισμό των 8,2 Ρίχτερ. 

Αρκετά κτίρια στο Παντάνγκ, την επαρχιακή πρωτεύουσα της Δυτικής Σουμάτρας, στην Ινδονησία, κατέρρευσαν μετά το σεισμό, ενώ προειδοποιήσεις για τσουνάμι εκδόθηκαν στην Ινδονησία, τη Μαλαισία, την Ινδία και τη Σρι Λάνκα.

 Ορισμένα κτίρια γραφείων εκκενώθηκαν στην Τζακάρτα μετά το σεισμό, ο οποίος έγινε επίσης αισθητός στη Σιγκαπούρη και την Ταϊλάνδη.   

ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=516&Itemid=36

Τελευταία ανανέωση ( 13.09.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote