Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ arrow ΕΝΤΟΝΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΕΝΤΟΝΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ Εκτύπωση E-mail
02.05.10

Του Σάκη Σερέτη
 
Την απογοήτευση τους για την πρόωρη φυγή  της αντιπροσωπείας των Ελλήνων βουλευτών, από την εξέδρα των επισήμων κατά την διάρκεια της φετινής παρέλασης, εξέφρασαν  καθολικά τα μέλη της παροικίας μας , στην τελευταία ενημερωτικού χαρακτήρα  συγκέντρωση στο Σταθάκειο.

Η αποχώρηση   των Ελλήνων βουλευτών πριν την ολοκλήρωση της παρέλασης,   σχολιάστηκε  αρνητικά από όλους τους Ομογενείς, οι οποίοι ακόμη προσπαθούν να εξηγήσουν την χρησιμότητα επίσκεψης της πολυπληθούς αποστολής  τους στην πόλη μας, από την στιγμή που δεν εκπλήρωσαν τον  βασικότερο  σκοπό  της αποστολής τους.
Η εικόνα της άδειας εξέδρας, με εξαίρεση τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.Δημήτριο και τον βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Γρηγόρη Ψαριανό, έκανε τον γύρο του κόσμου αποδεικνύοντας γλαφυρά, το «ενδιαφέρον» και  τους πραγματικούς λόγους επίσκεψης της Ελληνικής πολιτικής αντιπροσωπείας στην Νέα Υόρκη.
Σε μια εποχή που η Ελλάδα στενάζει κάτω από το βάρος της οικονομικής κρίσης και που στο πλαίσιο εξοικονόμησης πόρων, αναβλήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στις κατά τόπους Προξενικές αρχές, εξακολουθεί να αποτελεί αναπάντητο ερωτηματικό, η άφιξη μιας πολυμελούς  παρουσίας των Εθνοπατέρων της Βουλής στην πόλη μας. Όπως επίσης παραμένει αδιευκρίνιστη και η αιτία της πρόωρης φυγής τους, πριν να ολοκληρωθεί η παρέλαση.
Ωστόσο αυτή η συμπεριφορά  των Ελλήνων  βουλευτών, αναμένεται να αποτελέσει κυρίαρχο θέμα προς συζήτηση στην επόμενη γενική συνέλευση των μελών της Ομοσπονδίας, όπου θα  κατατεθούν χρήσιμες προτάσεις και σκέψεις για την επόμενη ημέρα.
Σε μια σύντομη αποτίμηση των οικονομικών της παρέλασης από τον κ. Π. Μιχαλέα, ανακοινώθηκε ότι και σε αυτή την διοργάνωση, προέκυψε πλεόνασμα που κυμαίνεται γύρω στις $70.000, χωρίς να έχουν υπολογισθεί τα έσοδα του λαχείου, καθώς και ένα μέρος από τα έσοδα του λευκώματος.
Η  εικόνα των οικονομικών της παρέλασης, αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες, όπου θα  συνυπολογισθούν τα έξοδα παραμονής των Ευζώνων και οι  εκδηλώσεις  στα ξενοδοχεία  Χίλτον και Πιερ.
Όμως τον τελικό οικονομικό  απολογισμό της παρέλασης σύμφωνα με όσα ορίζει το καταστατικό του οργανισμού, θα πρέπει η επιτροπή παρέλασης να δημοσιοποιήσει εντός εξήντα ημερών από την διεξαγωγή της, οπότε τότε θα μπορούμε να  αποκομίσουμε και τα τελικά συμπεράσματα.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5127&Itemid=34

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote