Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Αποχώρηση Πατουλίδου από το νομαρχιακό συμβούλιο Εκτύπωση E-mail
06.09.07
Την αποχώρησή της από τη θέση της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα η Βούλα Πατουλίδου στο νομαρχιακό συμβούλιο Θεσσαλονίκης

."Η νομαρχία βρίσκεται σε άξια χέρια. Μέσα από τις θέσεις του κ. νομάρχη και τις αντιθέσεις της αντιπολίτευσης, έχουμε συνθέσεις αποτελεσματικές για το νομό μας", τόνισε η κα Πατουλίδου σημειώνοντας πως με ότι και να ασχοληθεί στη ζωή της το κάνει με πάθος, εκτός και αν θιγεί η τιμή και η αξιοπρέπεια της.

 Η κ. Πατουλίδου ευχαρίστησε επίσης, τον νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, για τη στάση του στο "προσωπικό" της, όπως το χαρακτήρισε "πρόβλημα των τελευταίων ημερών", υπονοώντας τη μη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και υπογράμμισε ότι ο κ. Ψωμιάδης έδειξε "ότι δεν ανέχεται την αδικία και την ατίμωση του αδύνατου, στον ισχυρό".

 Να κάνει την "υπέρβαση" και "να συνεργαστεί με τη διοίκηση", για το κοινό καλό της Θεσσαλονίκης κάλεσε τη Βούλα Πατουλίδου ο Νομάρχης.

 Για κομματική εκμετάλλευση του ονόματος της κ. Πατουλίδου, από τη πλειοψηφούσα παράταξη, έκανε λόγο η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης.  

ΕΡΤ

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=508&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 06.09.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote